Előzetesen melyik a nyerő: PS4 vagy Xbox One?
Tudom, még meg sem jelentek, de csak vannak róla hírek.
Szerintetek melyik lesz a nyerő? Érdemes lesz sokkal többet fizetni egy Xbox One-ért, mint egy PS4-ért?
Miben lesznek jobbak elődjeiknél? Miben lesznek jobbak egymással szemben? A kontrollerektől a legextrább dolgokig...
Aki ért hozzá, kérem segítsen a tájékozódásban. Köszönöm!
Hol voltál az elmúlt pár hónapban?XDDD
Már rég lefolyt ez az egész ps4 vs xbox one [bár mindig kérdezik itt is hogy xbox360 vagy ps3 szal...]
Lényeg hogy ps4 jobb lesz erősebb olcsóbb.
Xbox elb@*zta magát sok hülyeségével pl 24 órás net kellet neki [már vissza mondták ezeket de nyomot hagyott mindenkiben]
Röviden ps4el jobban jársz. [márha nem jönnek ki olyan gamek xbox one ra amit mindeképp akarsz]
#2 röviden összefoglalta a lényeget
PS4 = nem kell hozzá kötelező Kinect, nem sz@rták el az elején mindenféle marhasággal mint a One-t (oké, hogy visszavonták már a nagyját de akkor is...) és és olcsóbb
de ha részletesebb infót szeretnél ott az oldal keresője, használd bátran :)
Köszi a válaszokat, ment a zöld. De
Miért rontották el az Xbox One-t? És ha már visszavonták, akkor mégis miért beszéltek róla rossz szájízzel?
Meg a kontroller tényleg érdekel. Próbáltam már Xbox és PS kontrollereket és nagy bumszli kezem javára az Xbox kontrollere szolgált. De gondolom csak kontroller miatt nem érdemes Xbox-ot venni :D
Ti mit vennétek a helyemben? Még soha nem volt konzolom. Ja de, a sárga kazettás nintendo. Szóval ezért izgulok.
Kérlek titeket, ha tényleg van egy meggyőző, tapasztalattal teli véleményetek, ami javamra válik, osszátok meg velem. Köszönöm!
Xboxnál még a kinézetén poénkodnak hogy ugy néz ki mint 1 régi vhs kazi lejátszó [bár kinézet m1 de szerintem az fő érv hogy drágább mint a ps4 de "rosszabb" a teljesítménye mint a ps4 ami olcsóbb] (most ne ugy gondold hogy xbox szaggatva vinné a super mario-t de ps4 szebb lesz [elvileg]
Ami a kontrollert illeti átalakították ps4-nél nem tudom hogy nagyobb lessz-é de kapott 1 touchpadot...
A rossz szájíz pedig: Azt is mondták hogy nem lehet "használt játékot venni xbox one ra" mert hogy mindenki vegye meg újonnan... de ugy újonnan olyan 16-18e lesz még használtan megvehetnéd olyan 10e ért...
Meg volt interjú xboxal azt kérdezték mi van azokkal akiknek nincs internet hogy boxoljanak... erre mondták h vegyenek 360-at szal bunkóság a köbön
------------------Gamek-----------
Itt vannak a listák "exlusive alatt ha YES-t ír akkor az a game csak exkluzív lesz (tehát csak box vagy ps re jönki)
Nézd meg a játékokat (mondjuk még kevésvan) az is lehet opció...
Én eddig Boxos voltam de szerintem átállok a PS4 hez.Túl sok az olyan exkluzív címük van PS3-ra ami megtetszett(Journey,Beyond Two Souls és sok más) és a PS4 sokkal olcsóbb is lesz.Míg XBOX360-ra szinte nincs is olyan híresebb exkluziv cimek(legalábbis nálam)
Szóval nálam a PS4 a tuti
én is xboxos vagyok és ugyan ez a véleményem mint a többieknek, szóval ps4.
elég ezt a szavazást is megnézni: [link]
a ps4 letarolta az xboxot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!