Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Előzetesen melyik a nyerő:...

Előzetesen melyik a nyerő: PS4 vagy Xbox One?

Figyelt kérdés

Tudom, még meg sem jelentek, de csak vannak róla hírek.

Szerintetek melyik lesz a nyerő? Érdemes lesz sokkal többet fizetni egy Xbox One-ért, mint egy PS4-ért?

[link]

[link]

Miben lesznek jobbak elődjeiknél? Miben lesznek jobbak egymással szemben? A kontrollerektől a legextrább dolgokig...

Aki ért hozzá, kérem segítsen a tájékozódásban. Köszönöm!

2013. okt. 9. 21:25
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom a válasz terjedelmét, de aki nem akar itt regényt írni, nyugodtan írhat nekem privátba (még személyes véleményt és tanácsot is). Köszi!
2013. okt. 9. 21:28
 2/20 anonim ***** válasza:
95%

Hol voltál az elmúlt pár hónapban?XDDD

Már rég lefolyt ez az egész ps4 vs xbox one [bár mindig kérdezik itt is hogy xbox360 vagy ps3 szal...]

Lényeg hogy ps4 jobb lesz erősebb olcsóbb.

Xbox elb@*zta magát sok hülyeségével pl 24 órás net kellet neki [már vissza mondták ezeket de nyomot hagyott mindenkiben]

Röviden ps4el jobban jársz. [márha nem jönnek ki olyan gamek xbox one ra amit mindeképp akarsz]

2013. okt. 9. 22:22
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

#2 röviden összefoglalta a lényeget

PS4 = nem kell hozzá kötelező Kinect, nem sz@rták el az elején mindenféle marhasággal mint a One-t (oké, hogy visszavonták már a nagyját de akkor is...) és és olcsóbb

de ha részletesebb infót szeretnél ott az oldal keresője, használd bátran :)

2013. okt. 9. 23:21
 4/20 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, ment a zöld. De

Miért rontották el az Xbox One-t? És ha már visszavonták, akkor mégis miért beszéltek róla rossz szájízzel?

Meg a kontroller tényleg érdekel. Próbáltam már Xbox és PS kontrollereket és nagy bumszli kezem javára az Xbox kontrollere szolgált. De gondolom csak kontroller miatt nem érdemes Xbox-ot venni :D

Ti mit vennétek a helyemben? Még soha nem volt konzolom. Ja de, a sárga kazettás nintendo. Szóval ezért izgulok.

Kérlek titeket, ha tényleg van egy meggyőző, tapasztalattal teli véleményetek, ami javamra válik, osszátok meg velem. Köszönöm!

2013. okt. 10. 16:41
 5/20 anonim ***** válasza:
84%

Xboxnál még a kinézetén poénkodnak hogy ugy néz ki mint 1 régi vhs kazi lejátszó [bár kinézet m1 de szerintem az fő érv hogy drágább mint a ps4 de "rosszabb" a teljesítménye mint a ps4 ami olcsóbb] (most ne ugy gondold hogy xbox szaggatva vinné a super mario-t de ps4 szebb lesz [elvileg]

Ami a kontrollert illeti átalakították ps4-nél nem tudom hogy nagyobb lessz-é de kapott 1 touchpadot...

A rossz szájíz pedig: Azt is mondták hogy nem lehet "használt játékot venni xbox one ra" mert hogy mindenki vegye meg újonnan... de ugy újonnan olyan 16-18e lesz még használtan megvehetnéd olyan 10e ért...

Meg volt interjú xboxal azt kérdezték mi van azokkal akiknek nincs internet hogy boxoljanak... erre mondták h vegyenek 360-at szal bunkóság a köbön

------------------Gamek-----------

[link]

[link]

Itt vannak a listák "exlusive alatt ha YES-t ír akkor az a game csak exkluzív lesz (tehát csak box vagy ps re jönki)

Nézd meg a játékokat (mondjuk még kevésvan) az is lehet opció...

2013. okt. 10. 19:53
 6/20 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, ez a válasz erősen a PS4 felé lökött.
2013. okt. 10. 21:45
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Én eddig Boxos voltam de szerintem átállok a PS4 hez.Túl sok az olyan exkluzív címük van PS3-ra ami megtetszett(Journey,Beyond Two Souls és sok más) és a PS4 sokkal olcsóbb is lesz.Míg XBOX360-ra szinte nincs is olyan híresebb exkluziv cimek(legalábbis nálam)

Szóval nálam a PS4 a tuti

2013. okt. 11. 20:49
 8/20 A kérdező kommentje:
Király! Jó volt egy Xbox-os véleményét is hallani (olvasni). Köszi!
2013. okt. 12. 13:03
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

én is xboxos vagyok és ugyan ez a véleményem mint a többieknek, szóval ps4.

elég ezt a szavazást is megnézni: [link]

a ps4 letarolta az xboxot

2013. okt. 13. 02:48
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is XBOX 360 volt, de én is PS4-re váltok. Amúgy az árra visszatérve. Nem lesz sokkal olcsóbb, mivel ha kamerával együtt(ahogy XO-t adják) vennéd a PS4-et kb megegyezik az XO-val. Ettől függetlenül jóval jobbnak tűnik jelenleg a PS4.
2013. okt. 13. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!