Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » World of Tanks ben egy tier...

World of Tanks ben egy tier 10 es tank fenntartása mennyire nehéz?

Figyelt kérdés
2013. okt. 5. 21:32
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
Elég nehéz prémium nélkül, de ha meg tudod nyerni a meccseket, akkor nem lehetetlen.
2013. okt. 5. 21:35
 2/9 anonim ***** válasza:
Én prémium nélkül tartok fenn egy Object 268-at. Jó körrel ez a gép is nagyon nyereséges tud lenni persze ha nagyon rossz a kör akkor van veszteség is. Pénzkeresőnek és StuG III-ast használok valamit van egy Tigrisem is amik szépen csengetnek. 1-2 jobb kör velük és meg tud térülni a veszteség.
2013. okt. 5. 21:56
 3/9 A kérdező kommentje:
És ha tízből 5 csatát elvesztek akkor ugye még azért fen lehet tartani?
2013. okt. 6. 08:17
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem is annyira azon múlik, hogy nyersz-e vagy sem, hanem a teljesítményeden: például, hogy mennyit sebeztél a csata alatt. Persze azért nyerni kell minél többet.
2013. okt. 6. 09:12
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem ide tartozik de azért válaszolna valaki.Melyik ágyú fajtát érdemes megvenni a nagyobb sebzőt vagy a jobb áthatolot.
2013. okt. 6. 09:17
 6/9 anonim ***** válasza:
Amelyik neked jobb. Én személy szerint a nagyobb átütést jobban preferálom mert inkább biztosan sebezzen kicsiket mint bizonytalanul nagyokat.
2013. okt. 6. 10:15
 7/9 anonim ***** válasza:

Mivel az átütés 100m-en van meghatározva,ezért azon múlik,hogy milyen stratégiát részesítesz előnyben.

Szerintem:

Ha közelharcot,akkor jobb a kisebb átütés és nagyobb sebzés,mert ekkor hamarabb végzel az ellenféllel.Főleg akkor igaz,ha körülvesznek. Nem mindegy,hogy 1 lövés 1 enemy vagy kettő.

A másik pedig akkor jó,ha inkább távolabbról harcolsz.

Persze a képbe bezavar az is,hogy a kis átütéssel van,hogy abszolúte nem vagy képes sebezni az ellenfelet.

Illetve,hogy a nagy átütéshez lehet kisebb átütésű,de nagyobb sebzésű töltényt is venni.

Én az átütésre szavazok a legtöbb estben,mert akkor prémium ammo nélküli is biztosabb a sebzés.Kivétel ott van,ahol a nagyobb sebzésű lövegnek is elfogadható átütése van.

2013. okt. 10. 15:09
 8/9 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat!!
2013. okt. 10. 17:24
 9/9 UjfalviLajos válasza:

Ajánlom figyelmedbe :

World of Tanks haladóknak :

[link]

IS3 penetráció: HOW TO PENETRATE AN IS3

https://www.youtube.com/watch?v=L1Iipd95T-o

2016. aug. 28. 06:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!