WoT-ban folytassam a Conqueror-ig? Most van meg a caernarvon, de látom hogy a Conquerornak ugyanaz a teste mint a caernarvonnak. Na meg a 10-es brit heavynek is vékony a páncélja. Kifejlesszem? Vagy adjam el? Ti mit tennétek. Hogy játszanátok vele?
Figyelt kérdés
Mert most nem tudom hogy mit tegyek.Mert fejlesztem az IS ágat is,meg tervben van a KV ág is(t 150,kv 3,kv 4,st 1,is 4.).meg van olyan tank amihez már csak pénz kell.Szerintetek mit tegyek?2013. szept. 23. 15:43
1/2 anonim válasza:
Minden tank jó, csak tudni kell használni. Ha nem tudod őket jól használni, akkor nézz utána, hogy hogyan kellene, vagy ne folytasd az ágat, mert csak szenvedés lenne.
2/2 anonim válasza:
ahogy az első válaszoló mondta minden tank jó csak tudni kell használni. én azt mondom hogy porbálkosz aztán ha nagyon nem megy vagy nem tetszik akkor próbálj ki más tankot. az IS és a KV ág is jó. bár a kettő ég és föld!
IS ág inkább könnyen páncélozott s gyorsabb, míg a KV ág lassú és jól páncélozott. én is fejlesztem az IS ágat, hamarosan meglesz az IS-3 is amiről azt mondják hogy kiváló tank. az IS-8-ról már kevésbé hallottam jó dolgokat. (KV ágról nem akarok semmit írni mert nincs semmi tapasztalatom velük)
ha bármi más ágról van kérdésed szívesen elmondom a véleményem, csak írd meg privátban!
remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!