IS-7 vagy IS-4?
Figyelt kérdés
Melyik T10 tank a jobb IS-7 vagy az IS-4, vagy is melyik ág a játszhatóbb az IS -é vagy a KV -é? Ti melyiket ajánlanátok és mi a tapasztalataitok?2013. szept. 19. 09:10
1/5 anonim válasza:
IS-7 ág: kevésbé páncélozott, mozgékonyabb ág.
IS-4 ág: érősen páncélozott, lassabb ág.
Személy szerint én az IS-4-et választanám a jobb páncélzat miatt, de mindkét tank nagyon jó. Az IS-4 inkább védekező tank és az IS-7 inkább támadó, ez jelenti a legfőbb különbséget a két tank között. A hozzájuk vezető ágakról annyit, hogy az IS-7 ága könnyebben járható, ezért is van több IS-7 a játékban.
2/5 anonim válasza:
Én megszereztem a nerf előtt az IS-7-t és most olyan lassú mint az IS-4 szóval szerintem is IS-4! :D
3/5 anonim válasza:
inkább IS 4,de számíts arra hogy amik előtte vannak azok nem egy leányálom tankok.
4/5 anonim válasza:
Hasonlítsd össze őket. Ez az oldal elég korrekt: [link]
5/5 Kiss T. válasza:
Szerintem az IS-7 az oda vezető ág is jobb.A tesóm az IS-7 felé ment az uncsitesóm az IS-4 felé és nekem az IS-7 ág jobban tetszik.Az IS-4-hez vezető ág(kc-3,kv-4,st-1)tényleg jól páncélozott de nekm lassú.Az a lényeg hogy te támadó szellemű vagy-e mert akkor IS-7 vagy védekező mert akkor IS-4.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!