Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » LoL-ban Graves-el vagy Varus-a...

LoL-ban Graves-el vagy Varus-al élvezetesebb a játék?

Figyelt kérdés
sziasztok. szeretem mind a 2-őt és nem tudok dönteni h melyiket vegyem előbb. a kérdésem h melyikkel lehet élvezetesebben játszani és h melyik a jobb (erősebb) a válaszokat köszönöm

2013. szept. 27. 12:06
 1/8 A kérdező kommentje:
meg még Draven aki szóba jöhet
2013. szept. 27. 14:03
 2/8 SilentWolfHUN válasza:

Ha hattalmasakat akarsz critelni és erős akarsz lenni én ajánlanék neked egy vayne-t de a te esetedben én inkább graves-t választanám mivel nem rossz vele a játék, varus inkább lifestealelgetős, néha néha pokeolgat és kész...

tehát graves-t ajánlok neked.

2013. szept. 28. 00:39
 3/8 A kérdező kommentje:
köszi és amúgy graves el volt az első pentám is szóval közel áll hozzám :)
2013. szept. 28. 09:03
 4/8 A kérdező kommentje:
na jó és Draven vagy Graves ?
2013. szept. 29. 09:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Draven-t baromi nehéz tapasztalat nélkül irányítani(szerintem), de lvl 1-en a q-val(azt hiszem) ha jól használod első percben dublekill
2013. szept. 30. 20:51
 6/8 A kérdező kommentje:
draven el is játszottam már és vele is jól ment :)
2013. okt. 1. 16:49
 7/8 anonim válasza:
Draven a legjobb. Szemely szerint en ezt a karaktert kedvelem a legjobban. Nehez megtanulni vele jatszani... de ha jol csinalod akkor 1es szinten a q-val minimum 1kill. Support fuggo.
2013. dec. 1. 23:52
 8/8 anonim válasza:

Varus nagyon vicces :D.

Lehet lopkodni a Q-jával.

2014. szept. 3. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!