Tudtok olyan MMORPG játékot ajánlani ami TÉNYLEGESEN ingyenes?
Sok mmorpg van ami elvileg ingyenes, de egy szint után ha nem költesz pénzt a karidra nagyon nehéz, vagy élvezhetetlen lesz a játék.
Olyan játékot ajánljatok, amiben nem hátrál az ha nem költünk pénzt a karakterre.
Köszi előre is!:D
Tera, Rift, Aion, Star Wars: The Old Republic, ha jol tudom Age of Conan is ingyenes, meg van valami Lord of the Rings mmo is
ezek kozul csak az Aion-al jatszom, ahova kell premium, de ezt mas jatekosoktol is veheted jatekpenzert, kb ugyan ez a helyzet a Star Wars-al is
olyant hogy 100% ingyen hatranyok nelkul nem fogsz talalni csak Moba stilusu jatekban
Rift-et próbáltam, eléggé izgalmas és tartalmas, nem sok bug-al találkoztam, érdemes kipróbálni.
Wow-privát szervereken.
Bár ha elkezded az MMORPG-t nem sok életed marad!! :D:D:D
Köszönöm a válaszokat!:D
Annyira azért nem akarom elkezdeni, napi max 2 órát játszok most is, hétvégén többet néha.
Nem tartozik a legnagyobb prioritásaim közé a kockulás, nem is akarom, hogy az legyen az első.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!