Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » GTA 4 jó játék?

GTA 4 jó játék?

Figyelt kérdés

Épp kedvet kaptam, mert már annyira nyomatják az 5-öt hogy már nem mérges vagyok, hanem kedvem támadt.

Viszont egyéni véleményem, hogy a GTa már nem ér 15-20 ezret...

szóval, a GTA4 az jó?

van legalább annyi tartalom benne mint a san andreasba?

Mert néztem cheateket és az pl egyáltalán nincs.

fodrászat? öltözködés? edzőterem?

harcművészet?

jatpack?

Csak mert el se kezdem, ha bármelyik is hiányzik ezek közül. :D

2013. szept. 22. 10:49
 1/7 anonim válasza:
Jatpack? Ez most komolyan elvárás? Mert akkor szevasz!
2013. szept. 22. 10:58
 2/7 A kérdező kommentje:

én inkább RPG párti vagyok, ezért az ilyen játékokhoz már csak ilyen primitíven állok hozzá...

Viszont egy folytatásban ne legyen már kevesebb tartalom, ez nem csak erre vonatkozik, hanem akármilyen kis apróságra ami nekem régen feelinget adott

2013. szept. 22. 11:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha neked ezek a minőségi tartalmak akkor elég kevés játék tetszhet...
2013. szept. 22. 11:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Nagyot veszít a gta társadalom és a rockstar azzal, hogy egy tört verziókkal játszó, cheatelő tinédzser nem játszik a játékukkal :)
2013. szept. 22. 11:59
 5/7 anonim ***** válasza:
A gta 4 jó, de az ötödik része jobb. Szebb, színesebb, és bármit lehet benne csinálni. (Bementem egy benzinkútba fegyvert fogtam a pultoshoz, és már adta is a pénzt!
2013. szept. 22. 12:10
 6/7 anonim ***** válasza:

#4 áruld már el nekem, honnan szűrted le hogy a kérdező tört verzióval játszana? -.-

a kérdésre válaszolva a GTA IV jó játék (mint mindegyik GTA) de az V tényleg jobb, és szerintem a San Andreas is jobb volt

2013. szept. 22. 13:47
 7/7 A kérdező kommentje:

felnőtt vagyok és munkahelyem is van...

gamernek is tartom magam, csak a gta-t nem tartom annyira komoly játéknak, azzal inkább csak hülyültem kiskoromban.

köszönöm az értelmes hozzászólásokat

2013. okt. 5. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!