Milyen játékokat ajánlotok, vagy játszottatok?
Heló!
Vegyesen, évszámtól viszonylag függetlenül, de azért koncentrálok a 2004 utániakra:
Tomb Raider - Kiváló grafika, remek történet, nagyon jó fizika és modellezés, jó irányba csavart játékmenet. Végig izgalmas és remek a hangulata.
Alan Wake - Feszültséggel teljes hangulat, kimagaslóan jó és egyedi történet, remek főszereplő, eléggé lineáris, de ez egyáltlaán nem zavaró, hála a jól szerkesztett, csodálatos környezetnek. Rengeteg tartalom, ráadásul ha kell, magyar felirattal.
Batman Arkham Asylum és Arkham City - Kiváló harcrendszer, jó történet, Batman!, remek grafika, jó fejtörők, szabadon járható terület, egyszerűen minden a helyén van, ahogy az kell.
The Outlast - Rég vártam egy olyan játékra, ami képes rettentő mód paráztatni. Megjött. Ugyan körülbelül 4 órás csak, de el is kell érni azt a 4 órát, ami erősen próbára teszi az embert. Hiába tudod estenként, hogy mi fog történni, akkor is frászt kapsz. Ami filmnek már nem sikerül, azt ez a játék 4 perc alatt megcsinálja, halálra rémít újra és újra.
Company of Heroes - Abszolút rombolhatóság, remek látvány, kiváló hangulat, jó küldetések és multiplayer, remek kidolgozások mind az egységek, mind a gépek terén. A valaha készütl egyik legjobb háborús RTS.
Total War Sorozat: Voltaképp bármelyik részét beteheted, mind legalább "nagyon jó".
The Witcher sorozat- Nemsokára itt a harmadik rész, ami előreláthatólag ugyancsak kiváló lesz, mint az első kettő. Kötelező RPG-sorozat az Elder Scrolls-ok mellett.
The Elder Scrolls - Hogy ne menjünk annyira vissz,a Oblivion és Skyrim. Biztos vagyok benne, hogy hallottál róluk, de röviden: elképesztő menyiségű tartalom, remekbeszabott történet, óriási, szabadon bejárható világ, rengeteg belső tartalom, kiváló grafika, a játékkészítés magasiskolája.
F.E.A.R. - Az első két rész - de szerintem főleg az első remekül sikerült. Okos ellenfelek, remek látvány, jól alkalmazott időlassítás, érdekes történet, olykor roppant parás hangulat.
És akkor jönnek atöbbiek, akik mondanak még megannyi remek játékot :).
Jó szórakozást!
Heló!
A fentiek közül ha muszáj választanom, akkor az Alan Wake. Imádtam a hangulatát, azenéit,az egész játékot. A kiegészítő már kevésbé jött be, de még az is jó volt.
Az a legjobb benne, hogy olyan, mintha egy film, vagy inká sorozat lenne- több részből áll uganis, amelyek mindegyike cliffhangerrel ér véget, és k iis van írva, hog yvége az xy epizódnak, megy a lezáró zene, fenomenális.
A régebbi játékok közül már nehezebb lenne választani, de aWarcraft III és a Counter-Strike egyértelműen az első kettő - előbbit 11 éve játszom már, ebben a percben is, utóbbit kb 9, kisebb kihagyás miatt.
Na, akkor én írok pár sportjátékot is, mert valahogy azok mindig kimaradnak a felsorolásból. :)
Football Manager 2012, 2013, lassan 2014
FIFA 13, 14
NBA 2K13
DiRT 1, 2, 3, Showdown
WRC 3
Race 07
Pro Cycling Manager 2012, 2013
Virtua Tennis 4
Summer Challenge
Vancouver 2010
London 2012
NASCAR The Game 2013
RTL Biathlon 2009
Floorball League
Rugby Challenge 2
Ashes Cricket 2013
F1 2012
MotoGP 2013
Ski Racing 2007
RTL Ski Jumping 2007
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!