Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen játékok-at és milyen...

Milyen játékok-at és milyen grafikai beállítások-kal ajánlotok nekem? Számítógépem információi a konkrétumok-nál! | | V

Figyelt kérdés

Processzor: Intel(R) Core 2 Duo E7400 @ 2.80GHz.

RAM: 4,00 GB

Videó kártya: NVIDIA GeForce GT 610 1GB

Operációs rendszer: Windows 7 Professional x64

HDD: 250 (Ez szerintem nem számít)

Ha kell még valami információ, akkor szóljatok, de szerintem ennyi.

2013. júl. 27. 13:51
 1/4 anonim válasza:
Online játékokat,vagy sima játékokat?Ha Online,akkor World Of Tanks,WOW,LOL,Metin2,Minecraft.Ezek tökéletesen mennek a gépedhez.Elég jó géped van :D
2013. júl. 27. 16:07
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. :) Amúgy az óta lett egy kis változás: Windows XP (32 bitet) raktam fel, mert jobban szeretem. :D
2013. aug. 5. 10:20
 3/4 A kérdező kommentje:
Majd jönnek itt a kommentek, hogy "windows XP? Úr isten, windows 7 (operációs rendszer) kell neked!" "Mit akarsz windows xpvel?" "Fúj!" Nem érdekel. :D Ha én ezt szeretem, mert egyszerűbb, stabilabb, gyorsabb és jobb a kompatibilitása. Persze, hogy nem fognak futni az új játékok.. Probléma?
2013. aug. 5. 10:22
 4/4 anonim ***** válasza:

E7400 mellé mehetne erősebb videókártya is ! :D

GT 630 legalább :D

2014. dec. 15. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!