Pokerből pénznyereség?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm, aki azt állítja, hogy összepókerezett pár tízezret. Ha jól emlékszem, netes pókerből. Valamiért elég nehéz elhinni, de lehet csak én vagyok béna. Lehet pókerből magyarországon pénzt keresni? Akár netes pókerből?2013. szept. 13. 15:27
1/7 anonim válasza:
Szerintem okosan lehet, itt a lényeg az okos jelzőn van. Nem össze-vissza játszani, hanem megfontoltan, csak olyan összeggel, amivel nem kockáztatsz sokat.
A másik ilyen nyerős játék a tippmix, szintén okosan kell és persze itt is nagy szerepet játszik a szerencse. De ezekkel legalább lehet valamit kezdeni, nem úgy, mint az emberiség szerintem egyik legnagyobb átverésével, a lottóval.
2/7 A kérdező kommentje:
Végre valaki, aki rajtam kívül hülyeségnek tartja a lottót.
2013. szept. 13. 15:50
3/7 anonim válasza:
Rövid távon lehet vele nyerni, hosszú távon, előbb-utóbb veszteségesen fogsz kijönni.
4/7 anonim válasza:
Töltsd le a pokerstars-t, és nézd meg mennyi pénzt tologatnak a virtuális asztaloknál. Valószínűleg teljesen át fogod értékelni az eddigi életed, ha nehezedre esik elhinni, hogy valaki nyert pár tízezret. 1-2 perc az egész és teljesen ingyenes, csak nyitott szemmel kell járni az online világban.
5/7 A kérdező kommentje:
ÉS te nyertél már?
2013. szept. 15. 14:44
6/7 anonim válasza:
Pokerstarson szoktam kis tétekben játszani, nem térek ki arr hogy mennyit nyertem, de amit te mondasz hogy pár 10ezer az semmi a magas tétes asztalokon egyszer 10percig néztem egy ilyen asztalt és egy leosztással több mint 1milliót nyert!!! és nem tartott tovább az a menet 3percnél szóval jobb ha elhiszed hogy vannak ilyenek....
7/7 anonim válasza:
Persze, egyértelműen lehetnek, más kérdés, hogy előtte mennyit vesztett az ember (gondolom nem keveset). Lehet még úgy is messze volt a plusztól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!