Otthagyjam a munkahelyemet és pókerből éljek meg?
Szeptember óta komolyan nekiálltam a pokernek tanulás kézelemzés video mindezt munka melett.
Eredmény felléptem nl-50re szeptember közepén és
szept okt nov embert pluszban zárta.
Nl50 sh-ről van 165k handem 4,3 bb/100 ami már nem mondható rövidtávnak.
Decemberben nl100 Sh 47k hand 2,9 bb/100 ami szintén nyerő
igazából már a rakeback is megközelitti a mostani bruttó fizetésemet.
Nagyon a váltás felé hajlok.
NL100-ra több mint 80 beülöm van.
Valaki esetleg aki ebből él??
Vannak, akik ebből élnek, de én nem adnám fel ez miatt a munkahelyem.
Poker az egy pár órás elfoglaltság, az még munka mellett is menne, de így legalább ha veszítesz akkor nem kell új munkát keresned.
NE!
Ne hagyd ott a munkahelyed...A munkád mellett simán csinálhatod a pókerezést! Így kétszer annyiból kell élhetsz, gondolj bele :)
Nem nyerhetsz mindig, ezt is vedd figyelembe :D
Egyenlőre még én se léptem ki de a februári eredményem nl150€ -on 2 bb/100 volt és 149k handam van.
A rake race-t is megnyertem ami 3500$ és a rakebackom is 2000€ volt. Ha a nyereséget is hozzávesszük akkor az már 4400€ +2000€ rakeback +3500$ rakerace szóval így már egész jól állok.
A menyasszonyommal is beszéltünk erről 1 biztos hogy az esküvőt és a nászutat már ki tudjuk fizetni amit valószínű munkával húzósabb lenne. Szerintem május végén felmondok.
ha nem zavar, hogy egész nap a monitor előtt ülsz, és nem vagy hasznára a társadalmadnak, akkor nyugodtan.
elhiszem, hogy megélhetsz belőle, van haverom aki szintén havi százezreket keres így...
tartsd meg kiegészítő pénzkereseti forrásnak, és annyit játssz csak, hogy másra is legyen időd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!