Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Otthagyjam a munkahelyemet és...

Otthagyjam a munkahelyemet és pókerből éljek meg?

Figyelt kérdés

Szeptember óta komolyan nekiálltam a pokernek tanulás kézelemzés video mindezt munka melett.

Eredmény felléptem nl-50re szeptember közepén és

szept okt nov embert pluszban zárta.

Nl50 sh-ről van 165k handem 4,3 bb/100 ami már nem mondható rövidtávnak.

Decemberben nl100 Sh 47k hand 2,9 bb/100 ami szintén nyerő

igazából már a rakeback is megközelitti a mostani bruttó fizetésemet.

Nagyon a váltás felé hajlok.

NL100-ra több mint 80 beülöm van.

Valaki esetleg aki ebből él??

2010. jan. 17. 19:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Így lesznek a hajléktalan emberek. Nehogy már azt hidd hogy mindig nyerhetsz... ha meg lehetne élni játékból akkor senki sem járna dolgozni.
2010. jan. 17. 20:48
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem bántásként de a pókert szerencsejátéknad tartod vagy sem?
2010. jan. 17. 21:30
 3/8 anonim ***** válasza:

Vannak, akik ebből élnek, de én nem adnám fel ez miatt a munkahelyem.

Poker az egy pár órás elfoglaltság, az még munka mellett is menne, de így legalább ha veszítesz akkor nem kell új munkát keresned.

2010. jan. 17. 22:26
 4/8 anonim válasza:

NE!

Ne hagyd ott a munkahelyed...A munkád mellett simán csinálhatod a pókerezést! Így kétszer annyiból kell élhetsz, gondolj bele :)

Nem nyerhetsz mindig, ezt is vedd figyelembe :D

2010. jan. 19. 21:00
 5/8 anonim ***** válasza:
nem tudom figyeled-e még a válaszokat, de ez elég rövidtáv ahhoz, hogy messzemenő következtetéseket vonj le belőle. majd ha kb. egy éven keresztül folyamatosan többet keresel pókerből, mint a munkahelyeden, akkor megfontolhatod, szerintem előbb semmiképp.
2010. márc. 11. 13:24
 6/8 A kérdező kommentje:

Egyenlőre még én se léptem ki de a februári eredményem nl150€ -on 2 bb/100 volt és 149k handam van.

A rake race-t is megnyertem ami 3500$ és a rakebackom is 2000€ volt. Ha a nyereséget is hozzávesszük akkor az már 4400€ +2000€ rakeback +3500$ rakerace szóval így már egész jól állok.

A menyasszonyommal is beszéltünk erről 1 biztos hogy az esküvőt és a nászutat már ki tudjuk fizetni amit valószínű munkával húzósabb lenne. Szerintem május végén felmondok.

2010. márc. 12. 09:28
 7/8 anonim ***** válasza:
jól tolod... szeretnék én is így egyszer, de sose fog menni :'(
2010. jún. 16. 18:49
 8/8 anonim ***** válasza:

ha nem zavar, hogy egész nap a monitor előtt ülsz, és nem vagy hasznára a társadalmadnak, akkor nyugodtan.

elhiszem, hogy megélhetsz belőle, van haverom aki szintén havi százezreket keres így...

tartsd meg kiegészítő pénzkereseti forrásnak, és annyit játssz csak, hogy másra is legyen időd

2010. júl. 26. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!