Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Létezik hogy a blackshotba...

Harcimokus kérdése:

Létezik hogy a blackshotba még mindig hackerkednek?

Figyelt kérdés
akárhányszor felmegyek,mindig megtalál p.öcsömöccse :D,valami ak akárki és feszt széttép csak úgy a map másik végéről,hiába rimánkodok hogy bannoljuk,nem jön össze soha,esetleg ha tudtok,és létezik ijen,az dobjon már valami infót a programról,eszméletlen idegesítő,és ha csak a kis részét is de,visszaszeretném neki adni,skype-on hívtam haverokat1x ők is kaptak,azóta se jönnek gémelni
2013. aug. 28. 13:57
 1/2 anonim ***** válasza:

Ennek így semmi értelme. Ha van egy hacker és te is hackelni fogsz, azzal kétszer több ember rontja el mások játékát. Aki csal, azt nem fogja érdekelni hogy mások is csalnak, mert ők mindenki más élményét rombolják. Sőt, valószínűbb hogy csak biztatásnak veszik és még jobban csinálni fogják.

Arról nem beszélve hogy egyszer épp majd téged bannolnak, és visszafelé sül el a bosszú.

Pont ezek miatt nem kellene neked is azt csinálni, ami zavar. Úgysem fogod megmutatni másnak, úgysem alázol le mást vele, nem fogod megleckéztetni, de növeled azok számát akiktől élvezhetetlen lesz a játék. Ahelyett hogy leülne a dolog, csak tovább erősíted, vagy pont miattad is valaki elkezd majd csalni, és csodálkozik mindenki hogy miért van mindig egy hacker online.

2013. aug. 28. 14:05
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen,max annyit tudok tenni hogy tiltó listára teszem a figurát és ha látom hogy bejön,akkor átlépek máshova,amúgy soha nem hekkelgettem pont ezen okok miatt amiket soroltál csak már annyira tönkretette a lyáték lényegét hogy egyszerűen élvezhetetlen,na de sebaj hátha nem én vagyok az egyedüli akit idegesít és hátha többször tudjuk kitenni a szűrét,remélem megunja az illető ..egyszer,közbe eszembe is jutott,hogy jelszavas szerot is indithatok,és oda nyugodtan hivhatom a spanokat,köszi hogy helyre raktál :D
2013. aug. 29. 06:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!