Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Dead Island Riptide csak...

A Dead Island Riptide csak szerintem The Walking Dead koppintás?

Figyelt kérdés

2013. aug. 25. 16:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, csak szerinted. A walking dead az teljesen más műfaj, az egy film kb.egy pár résszel amit te irányítasz :)
2013. aug. 25. 16:44
 2/4 A kérdező kommentje:
nem igy értetem. A walking dead alatt nem a tell tale gamet értettem hanem magát a sorozatot értettem. Nagyon sok hasonloság van a kettő közt mint pl a "Dont open, dead inside" felirat az ajtón...
2013. aug. 25. 17:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Nehéz eredetinek lenni egy évtizedek óta létező műfajban. A felirat meg szerintem amolyan easter egg.
2013. aug. 25. 17:26
 4/4 anonim ***** válasza:

a mai generációban csak nyomják és nyomják a zombis filmeket/játékokat, különösebb hangsúlyt nem is fektetve a történetre vagy a karakterekre

a Resident Evil is már teljesen más az eredetihez képest (mondjuk engem ez valamiért nem zavar, mint olyan sok embert), azon kívül meg amiket ki tudnak adni, mint a Rise of Nightmares

a Dead Island Riptide is ugyanaz mint az első része, semmiben sem más

ami ebben a témában kiemelkedik filmekből a Legenda vagyok és a Z világháború, játékból pedig a Last of Us, de ezeknél jól megírt történet és rendesen kidolgozott karakterek vannak

2013. aug. 25. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!