Gépem:AMD PHENOM II X2 3.2GHz 2magos Ram:4gb DDR3 1333MHz Vga:Nvidia Gforce Gtx 260 896mb Az a bajom hogy a gta 4 grafikai beállítását a gép magának állította be és így csúnya szerintem, ha fentebb rakom a grafikát akkor meg már akadozik. Mit egyek?
Figyelt kérdés
2013. aug. 22. 09:51
1/7 anonim válasza:
Egy finom fokhagymás bagettet, én is azt eszem.
De viccet félretéve, nem sok mindent tudsz. Beállította az optimális grafikai beállításokat, pont azért, mert afölött már laggolna (ahogy ki is próbáltad).
2/7 A kérdező kommentje:
De ezt azért nem értem mert az alan wake mejdnem max grafikán megy.
2013. aug. 22. 14:02
3/7 anonim válasza:
A GTA IV egy optimizálatlan Xbox 360 port. A Patcheket felraktad hozzá? Ha nem akkor rakd fel hozzá az 1.0.4.0-ás (ez gyengébb gépre ajánlott) vagy az 1.0.7.0-ás (ez erősebb gépre ajánlott) Patchet.
4/7 A kérdező kommentje:
Szerinted melyiket rakjam fel gyengére valót vagy erősre valót?
2013. aug. 23. 13:11
5/7 anonim válasza:
Először próbáld ki az 1.0.4.0-ás Patchet. Ha jól fut vele akkor később felrakhatod rá az 1.0.7.0-ás Patchet, mivel ahhoz van magyarítás is és azzal működik a Multiplayer is.
6/7 A kérdező kommentje:
De nekem felvan rakva a magyarítás és jó is.
2013. aug. 23. 16:36
7/7 anonim válasza:
Akkor gondolom az 1.0.7.0-ás Patch is felvan hozzá rakva. Amúgy ha kikapcsolod a VSync-t és a Képfelbontást, a Víz minőségét alacsonyra állítod (közepesnél nagyobbra nem érdemes felraknod, mivel annyira nem szép benne a víz) valamint a Járműsűrűséget lehúzod (én általában 5 vagy 15-re szoktam rakni) azzal nyersz pár FPS-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!