Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Mass Effect2 játékban sok...

A Mass Effect2 játékban sok bolygo pályák vannak amiből valamejiket meglehet nyitni de a legtőbbet mértnem lehet Pl Plutó Neptunus Mars Jupiter Merkur stb?

Figyelt kérdés
2013. aug. 19. 22:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Magyarítás, van és biztos lehet magyar verziót letölteni. Linket nem tudok adni mert telefonról írók, googleben megtalálod. Csak pc-ről tudok nyilatkozni xboxot nem tudom. A háromra még nincs kêsz(kb. 70%).
2013. aug. 21. 07:35
 12/15 A kérdező kommentje:

Letöltöttem az első részt pc re ami angol de mosthogy a játék magyar legyen ahoz kűlön lekel töltsek magyarositást vagy ha magyar feliratos lenne ugyis jo lenne.

Torrentről töltöttem le de sima magyar verziósat nem találtam.

Ebben kérnék még segitséget kösszönöm.

2013. aug. 22. 09:03
 13/15 anonim ***** válasza:

Az magyarítás!!

[link]

Magyar verziót microbit.eu-n találsz(qBit)

2013. aug. 22. 11:51
 14/15 A kérdező kommentje:

tudnál küldeni egy másik linket mert amit küldtél azcsaka 2 rész magyarisitása vagyis csaka 2 résznek van az elsőrésznél csak javitási letöltés van ,nekem az első részhez kéne magyar felirat vagy magyar hang.

És ha megvan a magyar hang vagy a felirat akkor gondolom egy file formájában jön lea letöltés és utána azzal mitkell csinájak?

Bemegyek a sajátgépbe ahová a játék telepedet és csak simán áthezem a file t?

2013. aug. 23. 00:21
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Azon az oldalon, amit az előbb linkeltek neked, van egy olyan lista, hogy: "Magyarítás Lista", az alatt fel van sorolva néhány játék.

Nos, amelyik játék neve előtt magyar zászló van, azt jelenti, hogy a játék magyar nyelven jelent meg - ergo, nem valószínű, hogy a ME1-hez készítettek külön letölthető magyarítást, mivel az eredetileg is magyarul jelent meg. A legjobb amit tehetsz, hogy, valahogy bejutsz egy -két magyar torrent oldalra (pl.: microbit, ztracker) ott keresgélsz, és ahol fent van a játék magyar verziója, azt cd-képfájl (.iso, .bin, .nrg, stb.) formátumban letöltöd! Töltesz le mellé olyan programot, ami kezeli ezeket a fájlokat, és feltelepíted.

2013. okt. 1. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!