A Mass Effect2 játékban sok bolygo pályák vannak amiből valamejiket meglehet nyitni de a legtőbbet mértnem lehet Pl Plutó Neptunus Mars Jupiter Merkur stb?
Találtam kb 10 et de vanmég kb vagy 40-50 amikbe nem tudok bellépni?
Csak nem kreditel lehet őket megnyitni vagy pontokkal ,mertha csak amennyit megtudtam nyitni az nagyon kevvés pálya akkor ezza Mess Effect2 elég rővid játék?
Te teljesen félreérted!
A bolygókon bányászni(szkennelni) tudsz, leszállni közűlük kevésre lehet. Feladatot a rejtőző fickó ad a személyi terminálodon(pl. csapat toborzás), ha van csapattagod dumálgass velük, ők is adnak idővel, valamint látogasd a főbb bolygókat(illium, tuchanka, omega, fellegvár, stb.) ott találsz mellék és főfeladatokat! Nem árt beszélni a legénységeddel sem, ott is lesz feladat.
A JÁTÉK NEM RÖVID! 60-100 óra simán van benne.
Lehetne benne ojan játékmod hogy automatikusan agya a pályákat és nem nekem kéne keresgélni a majdnem 100 pálya közül,de ijen játékmod nincs benne igaz?
Megvan a 3 dik része is azzal még nem játszottam de azzis ugyvan minta 2 nél hogy van ojan pálya amit nem nyitmeg de van amit meg?
Ez a szerepjáték, ez a lényeg, hogy nem lineáris te alakítod a storyt.
Amúgy nem úgy kell keresni a feladatot ahogy te gondolod. Játék közben nyisd meg az esc menüt(bevetésvezérlő számítógép) ott lesznek a feladatok. Találsz róluk leírást többek közt a helyszínt is. A csillagtérképen is mutatja melyik galaxisban azon belül melyik rendszer melyik bolygóján van feladat.
Ha nehéznek hangzik keress végigjátszásokat a neten. Ez nem a legegyszerűbb játék!
A harmadik részben is keresni kell a mellékküldetéseket de azt háromféleképp játszhatod:
Roll playing game-mint a második rész(ez az alap játékmenet, válaszolgatni neked kell, kiegyensúlyozott a harc, stb.)
Action-a harcon van a hangsúly a válaszokat kiveszi a kezedből a játék.
Story-értelemszerűen a történten van a hangsúly te válaszolgatsz a harc könnyű.
A harmadik részhez viszont még nincs magyarítás! Ha nincs nyelvismeret még nehezebb!
Találtam egy pályát név szerinta MSV Broken Arrow nál vagyok most és ahogya pályánál vagyok rögtön kapok egy 5 perces visszamszámláló orát de nem tudom mit kell csinájak ha lejára idő akkor meghallok és vége a játéknak de az ellenfeleket azzokat lövöm és lövöm az 5 perc alatt de nem tudom mia objektum ezzena pályán.
Ebben kérnék segitséget kösszönöm elöre is.
Már megoldottam.
Nekem az angol verzio vannameg, létezik magyaris ha igen akkor le lehet tölteni torrentről Xbox vagy Pc re?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!