Tudom hogy sokan írták már de nincs kedvem keresgélni utánuk ezért milyen jó játékokat ajánlanátok nekem aminek a játékélménye fenomenális illetve grafikailag se semmi. Nos?
Operation Flashpoint dragon rising:ezt ha szereted a lopakodósat és ami nagyon élethű
Crisys:ez nagyon izgalmas és jó a grafika
Orcs must die 2
Call of douty részei
battlefield 3
battlefield bad company 2
Farcry 3
Farcry 2
Ghost recon feature soldier
Command and conquer red alert 3 ez stratégiai de jó a grafika
Splinter cell conviction
mass effect 3
Arma 2,3
Ja és a dead spacéhoz hasonló Resident evil 5,Resident evil operation racoon city
DE ha leirnád hogy milyenekre gondolsz többet is tudnák pl: hogy tps vagy fps vagy rpg
Nekem az mindegy hogy fps vagy rpg csak a sztorija legyen érdekes ne pedig olyan mint a Manhuntnak (a játékkal nincs bajom csak unalmasnak tartom a történetét), a játékélmény élvezhető legyen ne csak lövöldözni lehessen benne mint a Battlefieldben (szintén nincs bajom a játékkal csak idő után norbiddá válik a folyamatos ide oda lövöldözés) illetve a grafikája és teljesítménye nyomjon némi gépigényt. (A COD 3 és a BF 3 is akadálymentesen futott a gépemen persze nem vagyok grafika örült, annyira nem fontos nekem az, csak ne legyen rajzolt grafikájú) :D
Tehát ilyen elejétől a végéig nyomon követhető története legyen, ne csak lövöldözni lehessen benne, továbbá legyen türhető a grafkója is :) Nem rég kezdtem leszedni a Biosoch Infenitit (nem tudom hogy kell leírni) szóval azért nagyjából kapizsgálod milyenek jönnek be nekem :)
Hát ezek alapján ajánlom a singularity -t
AZ Arma 2 jó a grafika nem csak lövöldözős nagyon kell benne taktikázni mert 1 lövéstől is meghalhatsz benne.de az irányítás borzalmasan nehéz. akkor itt van még a fallout 3 ez nagyon jó jatek mindenképp próbáld ki szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!