Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Konfigost keressünk valaki jönne?

FreePlaylollol kérdése:

Konfigost keressünk valaki jönne?

Figyelt kérdés

Konfigost keresünk ApexCraft szerverünkre hamarosan nyílik hostos lessz 15 slotról indulunk.

Olyan konfigost keresek aki ért is hozzá és az adott lugint le tudja magyarosítani stb.. kor nem számít én jó magam 14 vagy de a szerver-t komolyan gondolom :D 3 hónapra lesz megrendelve ha befut emeljük a slotot és természetesen a szervert is hosszabb távon fizetjük Skypom: nixtrom

#szerver #Minecraft #konfigurálás #minecraftszerverek
2013. aug. 1. 18:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Mennyi anyagi ellenszolgáltatást gondoltál ezért?
2013. aug. 1. 19:56
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem jelezte volna, ha "ellenszolgáltatásról" lenne szó. :D

Én a bukkithoz viszonylag értek, volt néhány szerverem és most is hobbi szinten egy komolyabb bukkit szerver konfigján és mapján dolgozgatok. Ha érdekel, írj privi üzenetet. talán az én ötletem is érdekelhet.

2013. aug. 12. 16:27
 3/3 esvagy válasza:

Helló! Én minecraft konfigos vagyok. Szerintem elég jó vagyok. Dolgoztam a Flyerscrafton, a Jailcrafton, és a CreaCrafton. INGYEN DOLGOZOM!!!

2013. szept. 22. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!