Így lehet lovagolni tanítani? Nem korai a terep meg az ugratás? Ajánljam, vagy keressünk más helyet?
Szerintem kicsit több alkalmat kéne osztályban tanítani.A lovardai alakzatokat nekem se tanították meg rendesen.Azt máshol tanultam meg.
Nem tudom mit csinálj, mert ahogy írod szeretsz oda járni.Voltak már lovas balesetek ebből, hogy a lovasok alig mennek osztályban??
Felesleges pénz kidobás.Magadnak is be kell vallanod,hogy így nem haladsz semmire.Oké,az tuti hogy megtanulsz bízni a lovakban.De ez bizony édes kevés ahhoz hogy bármikor is majd megélhess a lovaglásból az itt ezen a helyen szerzett ismereteid alapján.Mi az hogy nem tudják hogy mi az az átváltás?:o A mi lovardánkban 4 éves gyerekeknek első alkalmukkor meg tanítja az edzőnk hogy mi az.
És e miatt ne aggódj,más helyeken is magad törődhetsz a lovakkal.(:
Oké, esések minden hol vannak.
Szerintem ha csak hobbiból jársz és élvezed, szereted akkor maradj ott.
1. válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!