Hogyan kell a vágtaugrás hosszát megnyújtani?
Az első kicsit csalókán fogalmazott, attól, hogy fokozol, elől megmarad a rendezettség és a támaszkodás... Ha nyakába csapod a szárat, és uccu neki, az lehet, hogy gyorsulást eredményez egyes esetekben, de egyébként közel értékelhetetlen is lesz az egész. Nyilván ő se ezt írta, csak, hogy érthető is legyen... :)
Nagyon fontos, hogy rövidítés és nyújtás esetén egyaránt a vágtaugrások maradjanak kerekek és folyamatosak, a ló mozgása nem törhet meg.
első vagyok: Ki mondott ilyet ,hogy csapja a nyakába a szárat meg teljesen engedje oda?! Én biztos nem.......
Azt írtam,ne legyen túlzottan be keretelve,összehúzva....
A fokozásba kell ,hogy táguljon a keret,de ha nem engedi tágulni,túlzottan be kereteli az legalább annyira rossz ,mintha nyakába dobná a szárat. Olvassátok már el normálisan amit ír az ember......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!