Aki ért a programozáshoz, tudna segíteni?
Van egy játék. Gothic 2. Megvan hozzá a konfig, de szaggat. Ezért benéztem a .ini-jébe és ezeket találtam érdekesnek:
zTexCacheOutTimeMSec=
zTexCacheSizeMaxBytes=
zSndCacheOutTimeMSec=
zSndCacheSizeMaxBytes=
Engem a cache out érdekelne. Az mit jelent? pontosabban az egész sor mit jelent
zTexCacheOutTimeMSec=960000
zTexCacheSizeMaxBytes=128000000
zSndCacheOutTimeMSec=40000
zSndCacheSizeMaxBytes=80000000
próbáld ezzel, de mentsd le az eredetit. Amúgy ennek sok köze nincs a programozáshoz.
Ha valaki tudja mit jelent, annak sincs köze a programozáshoz. Ezeket a konstansokat egyedileg így nevezték el, hívhatnák a zSndCacheOutTimeMSec nevet tonhalasszendvicsnek is. Lényeg hogy itt adhatsz neki egy értéket, amit ő nem tudott, amikor programozott, ezért elnevezte, és később a nevén hivatkozik rá.
Szóval valószínű hogy ki lehet találni, vagy utánaolvasni mit jelentenek ezek, de az ilyen konfig fájlok átírása nem igazán programozás, mert bármikor bármilyen névvel elláthatta volna. Egyébként a CacheOutTimeMSec vélhetően azt az időt jelenti Millisecundumokban, ami után a cache tartalmát frissíti mindenképpen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!