Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért mondják a Metin2-re,...

Miért mondják a Metin2-re, hogy rossz játék?

Figyelt kérdés
Azt mondják, hogy ****, de nem magyarázzák meg miért.
2013. júl. 29. 13:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
66%
Mert undorító a grafikája, fél óra alatt meg lehet unni, nincs benne semmi ami ott tart a gép előtt, nulla játékélmény. Jöhetnek a metin 2 fanboyok lepontozni, ez egy szubjektív vélemény volt (bár rajtam kívül még sokan mások így gondolják)
2013. júl. 29. 13:40
 2/15 anonim ***** válasza:
nem a grafika a legnagyobb baja nem tudom miért mindenki a grafikára megy az olyat fel kéne akasztani a metinek a legnagyobb baja az hogy monoton és sok a gyökér 10éves
2013. júl. 30. 10:35
 3/15 anonim ***** válasza:
Nem a grafikára megyünk, azért annyira alá nem adom, de az is egy undorító része a játéknak. Sok kedvenc játékom van régi grafikával, pl. a régebbi GTA-k, Max Payne 1-2, Splinter Cell Pandora Tomorrow, és még sorolhatnám szóval most tulajdonképpen ki megy a grafikára te kis 8 éves?
2013. júl. 30. 12:32
 4/15 anonim ***** válasza:

A metin2 úgy lett tervezve,hogy régebbi gépeken akadásmentesen elfusson.

Ebböl adodoan a grafika nem tündököl.

Viszont vannak benne olyan dolgok,ami más mmorpg-be nincs.

PL:

Guild alapú rendszer, azaz létre lehet hozni klánokat, közös kalandozásra, csatákra. Lesznek bázisok, melyeket meg lehet szerezni, ezekkel együtt támogató NPC-k is birtokunkba kerülnek.

PvP harcok, tartományok egymás elleni háborúja, a győztes az adott országrész vagyonára és természeti kincseire is ráteheti a kezét. Ha részt veszel a csatában, a katonai ranglétrán is feljebb kúszol, ami plusz bónuszokat ér majd a későbbi birodalmi hadakozások során.

„Király mód”: a sikeres játékost az ország fejévé lehet választani, ez népének további bónuszokat biztosít a harcmezőn.

STB...

2013. júl. 30. 16:47
 5/15 anonim válasza:
király mód? 5 éve metinezem de még nem találkoztam ezzel...xD
2013. aug. 1. 03:12
 6/15 anonim ***** válasza:

Talán keresgetni kéne a neten,hogy mik is vannak a játékba. :D

De ha nekem nem hiszel,akkor nézd meg magad: [link]

2013. aug. 1. 10:36
 7/15 anonim válasza:
ez a király mód hogyan érvényesül?:o vagy ez a warra igaz hogy vannak war skillek? elmagyaráznád légyszíves?
2013. aug. 1. 15:25
 8/15 Ankem válasza:
Hogyha már mmorpg-zel inkább wowoz jobb a játék élmény én eredetin játszok egy 6.5k gs-es pala tankal.
2013. aug. 1. 22:41
 9/15 anonim válasza:

Kedves negyedik válaszoló, a WoWban már nagyon rég meg van az, amit te felsoroltál. Amúgy meg a metin szerintem minden sebből vérzik. Egy-két példát említek:

-Ronda grafika.

-Nem lehet ugrani/úszni.

-WoW copy az egész.

-A küldik sz*rok semmi élet nincs benne( WoWban Cataclysm óta rengetek cinematic a küldik között, sőt nagyon interaktív küldetések vannak benne főleg Pandariaban.)

-A zenéje is ocsmány.

-Nagyon rossz PVE/PVP rendszer.(WoWban 1000x jobb)

-Valódi pénzért lévő bonúszok.(WoWban is vannak de azok csak mountra szólnak, ráadásul ingyen is meg lehet szerezni csak nehéz munka)

-Alig van benne választható faj vagy kaszt.

Meg sok rajta a 12 éves és még mielőtt valaki azzal jön hogy: "Hát és Taurin nem azok vannak???!!"

Annak most mondom hogy eredetizek és ott sokkal jobb az emberek felfogása. Ja és azt sem értem, hogy úgy alkotnak a WoWról véleményt hogy tört verziót próbálják.

Nekem ez a véleményem a Metin2 nevű "játékról".

2013. aug. 1. 22:55
 10/15 anonim válasza:
már ne is haragudj, de a pvm pvp rendszer igenis jó! minden kaszt más kaszt ellen jó pvp re, taktikázni kell és nem mindig az győz akinek jobb a felszerelése-.-" a pvm rendszer viszont király, sokkal jobb a több target rendszere, imádom, nem kell minden mobot kijelölni mint wowba, bele ütsz ész össze hívod a mobokat, mivel csoportosan járnak álltalában. a küldetéseknek viszont igenis vanértelme! minden npc a saját szakmájához, történetével összefüggő küldetéseket ad, és mind arra szolgál hogy körül vezessen a játékban, meg ismertesse a dolgokat. az optolókrol még annyi hogy játékban is megszerezhetőek, eventek ládák, küldik. ha nem játszottál még vele, nem kéne fikázni. ametin grafikájáról még annyit hogy úgy lett tervezve hogy a régi gépeken is élvezhetően fusson. ugrálni úszni nem véletlenül nem lehet . 2007 es játékról van szó és itt a minél kevesebb bug elérése volt a cél és a minnél kisebb fájl méret elérése. 1 giga a települt játék ,a wow viszont 20-30 giga között mozog. ennyi lenne a kommentem, kedves mindent tudó.
2013. aug. 2. 02:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!