Miért mondják a Metin2-re, hogy rossz játék?
A metin2 úgy lett tervezve,hogy régebbi gépeken akadásmentesen elfusson.
Ebböl adodoan a grafika nem tündököl.
Viszont vannak benne olyan dolgok,ami más mmorpg-be nincs.
PL:
Guild alapú rendszer, azaz létre lehet hozni klánokat, közös kalandozásra, csatákra. Lesznek bázisok, melyeket meg lehet szerezni, ezekkel együtt támogató NPC-k is birtokunkba kerülnek.
PvP harcok, tartományok egymás elleni háborúja, a győztes az adott országrész vagyonára és természeti kincseire is ráteheti a kezét. Ha részt veszel a csatában, a katonai ranglétrán is feljebb kúszol, ami plusz bónuszokat ér majd a későbbi birodalmi hadakozások során.
„Király mód”: a sikeres játékost az ország fejévé lehet választani, ez népének további bónuszokat biztosít a harcmezőn.
STB...
Talán keresgetni kéne a neten,hogy mik is vannak a játékba. :D
De ha nekem nem hiszel,akkor nézd meg magad: [link]
Kedves negyedik válaszoló, a WoWban már nagyon rég meg van az, amit te felsoroltál. Amúgy meg a metin szerintem minden sebből vérzik. Egy-két példát említek:
-Ronda grafika.
-Nem lehet ugrani/úszni.
-WoW copy az egész.
-A küldik sz*rok semmi élet nincs benne( WoWban Cataclysm óta rengetek cinematic a küldik között, sőt nagyon interaktív küldetések vannak benne főleg Pandariaban.)
-A zenéje is ocsmány.
-Nagyon rossz PVE/PVP rendszer.(WoWban 1000x jobb)
-Valódi pénzért lévő bonúszok.(WoWban is vannak de azok csak mountra szólnak, ráadásul ingyen is meg lehet szerezni csak nehéz munka)
-Alig van benne választható faj vagy kaszt.
Meg sok rajta a 12 éves és még mielőtt valaki azzal jön hogy: "Hát és Taurin nem azok vannak???!!"
Annak most mondom hogy eredetizek és ott sokkal jobb az emberek felfogása. Ja és azt sem értem, hogy úgy alkotnak a WoWról véleményt hogy tört verziót próbálják.
Nekem ez a véleményem a Metin2 nevű "játékról".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!