Hol lehet előrendelni az új konzolt? (Xbox 360 E) Szerintetek azt is lehet majd RGH-zni vagy Flash-elni?
Figyelt kérdés
Én azt olvastam hogy ugyan olyan mint a xbox slim csak másabb a hőelvezetés meg pár dolog, de a tudása ugyan az.
csak érdekel hogy szerintetek lehet majd-e :)
2013. júl. 24. 21:41
1/15 anonim válasza:
Amerikában már májusban megjelent, nem tudni nálunk mikor lesz
2/15 A kérdező kommentje:
jó lenne minél hamarabb :) inkább azt veszem meg mint a slimet :) mert ahogy Barney Stinson mondaná "Az új mindig jobb" :D
2013. júl. 24. 22:14
3/15 anonim válasza:
jó de ő azt is mondaná hogy inkább öltözz ki :D
4/15 A kérdező kommentje:
JA XDDD
Majd kiöltözve egy pezsgő és gyertyákkal kövület szobába bontom ki, és finoman végig kockulom a estét :) jó lesz :DDD
2013. júl. 24. 22:45
5/15 anonim válasza:
jó lesz csak aztán a végén ne dugd meg mert arra nem szól a garancia xD
6/15 anonim válasza:
Ha az újra mész, akkor Xbox One :P.
8/15 anonim válasza:
360-at már nem nagyon ajánlatos venni..
9/15 A kérdező kommentje:
Hát ha veszek akkor ps 4 :D de még magam se tudom :)
haverom rendel majd egyet és ha ő megelégszik az xbox one al akkor az lesz. De ki kell várni hogy jelentkeznek a hibák ha lesznek . Ti vesztek új generációs konzolt?
2013. júl. 25. 16:40
10/15 anonim válasza:
Én csóró kalóz vagyok. Maradok a F2P játékoknál, meg a nevetséges áron kapható, klaszikusoknál. Idén nyáron haverjaimmal Diablo 2-t, Battlefield 2-t is toltuk, jó érzés volt, h hogy nekem eredetibe van meg. Viszont havi 10k-t biztos nem tudnék megteremteni játékokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!