Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Sims 2 Jó utat! Ban hogyan...

A Sims 2 Jó utat! Ban hogyan lehet elküldeni vakációra a családot?

Figyelt kérdés
a játék nekem sajnos angolul van meg és nem igazán értem mit akar.a forítóban is lefordítottam(google fordító)és semmire se mentem vele.minél előbb segítsen valaki.előre is megköszönöm!

2013. júl. 22. 22:37
 1/6 anonim válasza:
fú,rég játszottam már sims 2-vel,de asszem telefonon van egy olyan opció,hogy "vakáció foglalása"az angolul:"Book your holiday"vagy valami ilyesmi.leírnád hogy,ha rákattintassz a telefonra milyen lehetőségek vannak,úgy talán könnyebben kitalálom(?)
2013. júl. 23. 15:54
 2/6 A kérdező kommentje:
igen telefonon lehet meg még számítógápen.azt írja ki hogy : vacation-->Book vacation és ezután mit kellene csinálnom?
2013. júl. 23. 17:16
 3/6 anonim válasza:
ha rákattintassz mit ad ki?bocsi a sok kérdésért,de tényleg rég játszottam már vele...
2013. júl. 23. 19:11
 4/6 anonim válasza:
esetleg egy ,ilyen táblázat szerüséget?mert ha ott vagy onnan már könnyű...kiválasztassz mindent.huhh,feltúrtam a szobámat,és megtaláltam a régi kis útmutatót a jóutathoz,bár az is magyar de így,hogy előttem van már talán könnyebb lesz,ha leírod mi is történik,a játékban.
2013. júl. 23. 19:16
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi a segítségeket már rájöttem.
2013. júl. 23. 20:16
 6/6 anonim válasza:
oké.
2013. júl. 24. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!