Leöltöttem a Sims 3-mat, és kitöröltem! Ki tudja elküldeni nekem MSN-en?
Figyelt kérdés
Leöltöttem a Sims 3-mat, és beraktam Bit Torrent-be.3 nap után elérte a telepítés a 20%-ot. Akkor véletlenül kitöröltem, és most sehonnét sem tudom megszerezni. Megvásárolni nem nagyon fogjuk. Ha valakinek megvolna az a része, amikor be kell rakni a Daemon-Toolsba, vagy nemtudom, minek nevezik azt, de azt szeretném megkérni, hogy küldje el MSN-en, mert még egyszer tuti nem várom meg még a 20%-ot sem! Létezik-e olyan verzió, amire nem kell heteket várni?Ha valaki el tudná küldeni a crack-et, vagy valami ilyen nevű cuccot, amit nem kell berakni a Bit Torrentbe, azt megköszönném!!!!!!2009. júl. 11. 21:56
1/9 anonim válasza:
MSN-en szerintem senki sem tudja átküldeni, mert kb. 5,5 GB a játék és egy örökkévalóság lenne míg átmegy.
Próbáld meg az alábbi torrentet letölteni, nem tudom garantálni, hogy gyors lesz, mert sokkal többen töltik le mint fel. Persze a neted sebességétől is függ a dolog, ha lassú a neted biztos, hogy sok időbe fog telni.
Itt a torrent: *****
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi!Még tegnap, a kérdés kiírása után letöltöttem egy oldalról.Csodálkoztam is, hogy egy perc alatt elérte ismét a 20%-ot.Azután pedig, megint nagyon lassan ment.Most tartok 21.3%-nál.De ha a telepítés után kérni fogja a CD-t?Egy ismerősöm mondta, hogy be kell rakni a Nero-ba, de odáig nem jutottunk el, hogy ezt meg is tegye nekem.
2009. júl. 12. 10:24
3/9 A kérdező kommentje:
Kb mennyi idő lenne, ha valaki átküldené MSN-en?És mi van akkor, ha eljutok odáig, hogy telepítek, és kéri a CD-t?
2009. júl. 12. 12:04
4/9 anonim válasza:
De nem fogják tudni neked átküldeni az egész játékot MSN-en. Az nem fog menni, mert az MSN-en sem lehet akkora nagy játékot elküldeni, egyszerűen nem bírja az MSN sem. Le kell töltened vagy valakivel átveteted CD-re. Ez a két megoldás van.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!Lenne még egy kérdésem:HA ELJUTNÁK ODÁIG, HOGY TELEPÍTETTEM A JÁTÉKOT ÉS AZ TELEPÍTÉS UTÁN KÉRI A CD-T,AKKOR MIT CSINÁLJAK????????Leírnátok részletesen?
2009. júl. 13. 15:22
6/9 anonim válasza:
Van az a Daemon tools nevű program, abban simán megnyitod a játékot és ennyi. Olyan lesz mintha benne lenne a CD.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi,de erre én is gondoltam.Pl.:a Sims 2 kiegészítőit is telepítettem, de kérte a CD-t, pedig bent volt Daemon-Tools-ban.És akkor mit kell csinálni?Hova kell berakni?Hogyan kell?
2009. júl. 15. 14:18
8/9 anonim válasza:
Nekem nem kért CD-t. Beírtam a cd-key-t azt szevasz.
9/9 anonim válasza:
Ha a Bit Torrentből törölted, akkor nem kell újra letöltened te..
Valahova biztos elmenti azt a .torrent fájlt. Szerintem a temp mappába.
(C:\documents and settings\neved\temp
Erre katt 2x és nyisd meg Bit Torrentel és tölteni fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!