Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért írja ezt ki a Sims 3?...

Miért írja ezt ki a Sims 3? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nem tudom elindítani, mert ha felteszek egy kiegészitőt a full üres alapjátékra, amikor el akarom indítani azt írja hogy: Hiba lépett fel az alkalmazás indítása közben. Bővebb információt a Naplóban olvashatsz.

Hol van a napló?

Egyébként letöltött, de már játszottam vele kb 1 éve, csak abbahagytam.

2013. júl. 22. 14:34
 1/8 anonim válasza:
Nekem nem volt még ilyen, de ha eredeti ha nem, volt amikor kérte a legújabb kiegészítő lemezét nekem és daemon tools-ban megcsináltam és működött, hátha neked is működni fog, ha vetted és bent van a lemez akkor nem tudom :/
2013. júl. 22. 15:13
 2/8 A kérdező kommentje:
letöltött, és benne van a deamon toolsban.
2013. júl. 22. 15:16
 3/8 anonim válasza:
akkor csak az újratelepítést ajánlhatom, én nem találkoztam még effélével
2013. júl. 22. 15:23
 4/8 A kérdező kommentje:
már vagy 10szer ujratelepitettem, mindig más csináltam, de semmi sem jó :c
2013. júl. 23. 09:36
 5/8 anonim válasza:

A 'Mit csináljak?' kérdésre a válaszom: - Fuss.

Ennyi idő alatt le is tölthettél volna egy másikat. De te dolgod, szenvedj csak.

2013. júl. 25. 17:20
 6/8 A kérdező kommentje:
megszereztem az eredeti játékot is, azt is feltelepítettem, rátettem a kiegészítőt, de ugyan azt írja ki...
2013. aug. 5. 15:13
 7/8 Ninjahercagno válasza:
Ha tobb kieg.-ed van akkor lehet ,hogy az egyik nem tetszik neki es annak nincs sims 3-mas ikonja.Torold le es elvileg mennie kell.He nem nem tudom
2013. aug. 12. 16:20
 8/8 anonim ***** válasza:
crackelni kéne
2013. aug. 27. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!