Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Felraktam a sims 3 alapjátékot...

Yuki.13 kérdése:

Felraktam a sims 3 alapjátékot és arra a sim 3 évszakokat és miért van az hogy állandóan azt írja ki hogy a játék lemez nincs a meghajtóban?

Figyelt kérdés
2013. jún. 8. 17:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Mert a lemez nincs a meghajtóban... Eredeti játék? Ha igen, tedd be a lemezt, ha nem, crack-eld meg.
2013. jún. 8. 23:58
 2/6 A kérdező kommentje:
De már többször is be crakeltem de akkor se jó
2013. jún. 9. 11:48
 3/6 anonim válasza:
Kérdezd az oldalon, ahonnan töltötted, ott több , értelmesebb és használhatóbb válaszokat fogsz kapni. Valószínű, hogy valamit rosszul csinálsz a crack során...
2013. jún. 10. 17:10
 4/6 anonim válasza:
Évszakok mappájába crack-eltél?? Lehet az a gond amúgy, az alapjátékba crackeld vissza az évszakokat.
2013. jún. 10. 17:12
 5/6 anonim ***** válasza:

Ja igen, ezt először én is megszívtam, hogy rossz mappában crack-eltem.

Első voltam.

2013. jún. 10. 18:11
 6/6 A kérdező kommentje:
H crackelem az mindegy hogy az alapjátékot vagy a kiegészítő csomagot akkor már nem adja be mert azt írja hogy A sims 3 mükődése leállt.
2013. jún. 12. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!