Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Régebbi dmc fanok elmagyarázná...

Régebbi dmc fanok elmagyaráznátok ezt nekem?

Figyelt kérdés
Hogy lehet, hogy az új devil may cry miatt mindenki rinyál, hogy dante meleg meg emos, és isteníti mindenki a 3. részt, hát én is játszottam a 3.-al de én annál bu*isabb és idegesítőbb főszereplőt még sosem láttam... még a dmc4-et sem szerették annyira mint a 3. részt. de most komolyan, miért???

2013. júl. 21. 03:14
 1/7 anonim ***** válasza:
3-ba menő nemtörődöm volt tele poennal es beszolasokkal es szexista szöveggel , hat ha az neked b uzis es idegesitő akkor nem erted es inkabb hagyd
2013. júl. 21. 05:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Ezt én sem értem amúgy, szerintem az új Dante is nagyon jó, van stílusa, a játékmenet meg amúgy is ugyanaz nagyjából, szóval nem értem ezeket az embereket...
2013. júl. 21. 08:32
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem szimpatikus az új Dante, ha választanom kéne a kettő közül, mert elém álítják őket inkább az a DMC5 Dante-val du.nék.

(Nem vagyok meleg :D 22L)

2013. júl. 21. 10:02
 4/7 anonim ***** válasza:

Régi Dante karaktere sztem jobb, szerintem kérdező látogass meg 1 b. zi bárt nézd meg hogy milyenek a melegek aztán ess térdre bocsánatért...

Én csak azt nem értem hogy miért kellet változtatni a régi karin...

2013. júl. 21. 11:23
 5/7 anonim ***** válasza:
70%

Régi a legjobb. Ezt csak ak tudnám értékelni ha nem viselné a dmc nevet, nekem ez már nem az

:D. Egy unalmas délutánra elment de nem hagyott mélypontot bennem. Az elözőek ezerszer többet érnek nekem.

2013. júl. 21. 12:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha megszeret az ember egy franchise-t egy adott karakterrel, akkor nincs olyan hogy miért jobb az mint a reboot, mert azt szoktad meg, azt szeretted meg, akármilyen lehet az új, az már nem ugyanaz. A Devil May Cry azért elég neves sorozat, és ilyen szánalmasan újragondolni az egészet kár volt. Ha nem ezzel a névvel akarták volna eladni, akkor azt mondom oké, lehet jó játék, de így csak olyan mint egy ócska koppintás ugyanazokkal a nevekkel. Ha valakinek az új az első akkor értem én hogy miért az tetszik neki jobban, de ugyanezen az alapon nekem a régi Dante marad az igazi.
2013. júl. 21. 15:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, én előbb játszottam az újjal, és csak aztán a régivel, de végül a régi jobban tetszett. :) Nem csak Dante, hanem az egész játék, szóval szerintem nem csak arról van szó, hogy azért köpködik az újat, mert mindenki a régivel kezdte. Egyszerűen jobb a régi. Persze nyilván ez csak saját vélemény.

Plusz szerintem a régi Dante sokkal badass-ebb, még ha nem is olyan helyes, mint az új. :D

(És én sem vagyok meleg. :D 17/L)

2014. júl. 29. 02:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!