Hogy lehet, hogy az új devil may cry miatt mindenki rinyál, hogy dante meleg meg emos, és isteníti mindenki a 3. részt, hát én is játszottam a 3.-al de én annál bu*isabb és idegesítőbb főszereplőt még sosem láttam... még a dmc4-et sem szerették annyira mint a 3. részt. de most komolyan, miért???
3-ba menő nemtörődöm volt tele poennal es beszolasokkal es szexista szöveggel , hat ha az neked b uzis es idegesitő akkor nem erted es inkabb hagyd
2013. júl. 21. 05:38
2/7 anonim válasza:
Ezt én sem értem amúgy, szerintem az új Dante is nagyon jó, van stílusa, a játékmenet meg amúgy is ugyanaz nagyjából, szóval nem értem ezeket az embereket...
2013. júl. 21. 08:32
3/7 anonim válasza:
Nekem szimpatikus az új Dante, ha választanom kéne a kettő közül, mert elém álítják őket inkább az a DMC5 Dante-val du.nék.
(Nem vagyok meleg :D 22L)
2013. júl. 21. 10:02
4/7 anonim válasza:
Régi Dante karaktere sztem jobb, szerintem kérdező látogass meg 1 b. zi bárt nézd meg hogy milyenek a melegek aztán ess térdre bocsánatért...
Én csak azt nem értem hogy miért kellet változtatni a régi karin...
2013. júl. 21. 11:23
5/7 anonim válasza:
Régi a legjobb. Ezt csak ak tudnám értékelni ha nem viselné a dmc nevet, nekem ez már nem az
:D. Egy unalmas délutánra elment de nem hagyott mélypontot bennem. Az elözőek ezerszer többet érnek nekem.
2013. júl. 21. 12:51
6/7 anonim válasza:
Ha megszeret az ember egy franchise-t egy adott karakterrel, akkor nincs olyan hogy miért jobb az mint a reboot, mert azt szoktad meg, azt szeretted meg, akármilyen lehet az új, az már nem ugyanaz. A Devil May Cry azért elég neves sorozat, és ilyen szánalmasan újragondolni az egészet kár volt. Ha nem ezzel a névvel akarták volna eladni, akkor azt mondom oké, lehet jó játék, de így csak olyan mint egy ócska koppintás ugyanazokkal a nevekkel. Ha valakinek az új az első akkor értem én hogy miért az tetszik neki jobban, de ugyanezen az alapon nekem a régi Dante marad az igazi.
2013. júl. 21. 15:11
7/7 anonim válasza:
Hát nem tudom, én előbb játszottam az újjal, és csak aztán a régivel, de végül a régi jobban tetszett. :) Nem csak Dante, hanem az egész játék, szóval szerintem nem csak arról van szó, hogy azért köpködik az újat, mert mindenki a régivel kezdte. Egyszerűen jobb a régi. Persze nyilván ez csak saját vélemény.
Plusz szerintem a régi Dante sokkal badass-ebb, még ha nem is olyan helyes, mint az új. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!