Ti is úgy érzitek, hogy a régebbi Minecraft verziók jobbak voltak?
Úgy értem, hogy nem volt ennyire túlbonyolítva, mint most.
Meg a frissítések is egyre rosszabbak lesznek.
Szerintem nem.
Ha belegondolsz, a frissítésekkel mindig csak új dolgok kerülnek a játékba
Én is így érzem. az 1.7.3 beta után kezdte lassacskán elveszíteni a varázsát. De nekem nem is annyira a túlbonyolítás a bajom. Szerintem rossz irányba kezdtek el fejleszteni. Másrészt, egy alapból ingatag alapra fejlesztettek.
Sosem volt optimalizálás és teljesítmény terén a játék jól megírva, teli volt mindig hibákkal. Ezeket ugyan javítgatták, de minden egyes fejlesztés több és több hibát eredményezett, a teljesítmény sem javult, sőt rosszabb lett.
Alapvető dolgok hiányoznak belőle, amiket mondjuk modokkal (Optifine) lehet orvosolni. Az alap hibákat kellett volna előbb javítani és esetleg utána jöhettek volna a tartalmi update-ek. Nekem a csúcs az 1.7.3 Beta volt, utána az Advanture update már nem volt az igazi és csak rosszabb lett számomra ezek után. Valahogy a hangulata már nem a régi neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!