Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem működik a sims 3?

Miért nem működik a sims 3?

Figyelt kérdés
Elindítom és hét perc múlva leáll. Még az emberemet sem tudtam megcsinálni. Háromszor futottam neki, és ugyanúgy leáll. Már nagyon ideges vagyok, mert tegnap telepítettem újra az egészet, mert eddig az egyedi tartalmaim miatt állt le, de akkor is tudtam vele játszani legalább egy órát. Már csak pár percet, pedig egyedi tartalmak sincsenek! Mit tegyek?
2013. júl. 17. 10:30
 1/1 anonim válasza:
ilyen nekem is volt,de jobb lett.már működik,fú mit is csináltam?ömm...asszem,ahogy egyre többet játszottam vele egyre több ideig ment és a végén jó lett.azt hiszem csak ennyit csináltam ezzel a problémával(ami nem sok,de ha jól emlékszem ettől jobb lett)talán próbálkozz még,és ha nem lesz jobb,akkor nem tom.
2013. júl. 23. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!