Miért nem működik a Sims 2? (többi lent)
Figyelt kérdés
Már egyszer régebben telepítettem,laptopra és számítógépre is,teljesen jól működött, de új számítógépet vettünk, arra is próbáltam telepíteni, de valamiért azt írja ki mindig úgy kb 50%-nál, hogy helyezzem be a 2. CD-t... de ez hülyeség, nincs 2. cd... Tudtok segíteni, mit tegyek?2013. júl. 3. 12:46
1/2 anonim válasza:
ezt általában, akkor írja ki, ha valamilyen olyan kiegészítőt telepítessz,aminek két lemeze van.nem lehet,hogy valamelyik kiegészítőd lemezétraktad be?
2/2 A kérdező kommentje:
Nem, biztos nem! És ezt már az Egyetem-kiegészítőnél is eljátszotta korábban, amikor annak is csak egy lemeze van...
2013. júl. 29. 23:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!