PS3 Super Slim vagy Xbox 360 Slim?
Pro és kontra érveket szeretnék, ár, képminőség, játékok, élettartam stb..
Ja és mi az a ingyen net ps-nél, az hogy van?
NEM akarom fashelni.
Xbox-hoz van kontrollerem pc-s meg bluetooth-os headset, de az új játékok ps-re olcsóbbak és a gtaV BluRay 1 lemez és ráfér mert 8gb így vagy pendrive vagy egy nagyobb xbox kellene vagy a ps
Szerintetek ??
PS3 super slim-et nem is tudnád flasheltetni LOL
De ps3at ajánlom neked szokásos okok miatt:
Ingyen mutli, jobb exkluzív játékok
ps3 ra a legtöbb játék ált 720p de vannak persze olyanok is amik képesek a 1080p-re
Élettartam: addig megy amíg el nem romlik
Hibára pl: sárgaled semmi esély...
Ingyen net úgy van hogy Good Guy Sony nem kér azért pénzt hogy online játszhass.
Xbox mellet csak annyit említenék meg hogy megjelenésétől 2012 ig jobbak voltak az exkluzív játékok rá... Azóta ugyan olyanok...
Illetve sokan mondják hogy jobb a live bár szerintem ez csak azért van mert "ha már fizetek érte biztos jobb"
Ha ps3 at veszel és super slimet akkor csak 500gb-ost vegyél mert a 12gb nem elég vagy nagyon kevés [nagyobb gamek esetén 2-4 játékra elég] mivel a lemezről a legtöbb játéknál fel kell tenni x gb-t [méret változó van hogy 100mb van hogy 5-6 gb]
nézz vissza kicsit az oldalon, hetente teszik fel ezt a kérdést
PS3-nak meg elejétől fogva jobb exkluzívai vannak, folyamatosan jött Resistance, Uncharted, Killzone, inFamous
a multiplatform játékokat meg mindkét konzol tudja 1080p-be
"Xbox mellet csak annyit említenék meg hogy megjelenésétől 2012 ig jobbak voltak az exkluzív játékok rá... Azóta ugyan olyanok..."
Áhh ezer bocsi elírtam nem az exkluzívok voltak jobbak rá hanem a multiplatformos játékok
"Áhh ezer bocsi elírtam nem az exkluzívok voltak jobbak rá hanem a multiplatformos játékok"
hát az sem teljesen igaz, a multiplatform játékok általában X360-on "élénkebbek", tehát jobb benne a fény, megvilágítás
mondjuk a kiadók olyan bénák hogy nem tudják jól átportolni a játékokat PS3-ra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!