Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » PS3 Super Slim vagy Xbox 360...

PS3 Super Slim vagy Xbox 360 Slim?

Figyelt kérdés

Pro és kontra érveket szeretnék, ár, képminőség, játékok, élettartam stb..

Ja és mi az a ingyen net ps-nél, az hogy van?

NEM akarom fashelni.

Xbox-hoz van kontrollerem pc-s meg bluetooth-os headset, de az új játékok ps-re olcsóbbak és a gtaV BluRay 1 lemez és ráfér mert 8gb így vagy pendrive vagy egy nagyobb xbox kellene vagy a ps

Szerintetek ??

2013. júl. 12. 22:27
 1/8 anonim ***** válasza:
59%

PS3 super slim-et nem is tudnád flasheltetni LOL

De ps3at ajánlom neked szokásos okok miatt:

Ingyen mutli, jobb exkluzív játékok

ps3 ra a legtöbb játék ált 720p de vannak persze olyanok is amik képesek a 1080p-re

Élettartam: addig megy amíg el nem romlik

Hibára pl: sárgaled semmi esély...

Ingyen net úgy van hogy Good Guy Sony nem kér azért pénzt hogy online játszhass.

Xbox mellet csak annyit említenék meg hogy megjelenésétől 2012 ig jobbak voltak az exkluzív játékok rá... Azóta ugyan olyanok...

Illetve sokan mondják hogy jobb a live bár szerintem ez csak azért van mert "ha már fizetek érte biztos jobb"

Ha ps3 at veszel és super slimet akkor csak 500gb-ost vegyél mert a 12gb nem elég vagy nagyon kevés [nagyobb gamek esetén 2-4 játékra elég] mivel a lemezről a legtöbb játéknál fel kell tenni x gb-t [méret változó van hogy 100mb van hogy 5-6 gb]

2013. júl. 12. 23:21
 2/8 anonim ***** válasza:

nézz vissza kicsit az oldalon, hetente teszik fel ezt a kérdést

PS3-nak meg elejétől fogva jobb exkluzívai vannak, folyamatosan jött Resistance, Uncharted, Killzone, inFamous

a multiplatform játékokat meg mindkét konzol tudja 1080p-be

2013. júl. 12. 23:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Jól mondja az első. Én is most veszek PS3-at elsősorban a GTA V miatt, de olyan legendás játékokat is megveszek rá, mint a The Last of Us, Uncharted vagy Red Dead Redemption. Októberben meg jön rá a Beyond: Two Souls, ami megint egy zseniális PS3 exkluzív cím lesz. Az exkluzívokon kívül a PS3 másik legnagyobb előnye az ingyenes multiplayer, de ezt is leírta jól az első válaszoló, ahogy a többi kisebb-nagyobb előnyt is az Xbox-szal szemben.
2013. júl. 12. 23:46
 4/8 anonim ***** válasza:

"Xbox mellet csak annyit említenék meg hogy megjelenésétől 2012 ig jobbak voltak az exkluzív játékok rá... Azóta ugyan olyanok..."

Áhh ezer bocsi elírtam nem az exkluzívok voltak jobbak rá hanem a multiplatformos játékok

2013. júl. 13. 11:16
 5/8 Lázár Péter ***** válasza:
ps3. érveket a többiek leírták.
2013. júl. 13. 21:31
 6/8 anonim ***** válasza:

"Áhh ezer bocsi elírtam nem az exkluzívok voltak jobbak rá hanem a multiplatformos játékok"

hát az sem teljesen igaz, a multiplatform játékok általában X360-on "élénkebbek", tehát jobb benne a fény, megvilágítás

mondjuk a kiadók olyan bénák hogy nem tudják jól átportolni a játékokat PS3-ra

2013. júl. 13. 22:27
 7/8 anonim ***** válasza:
amúgy hol 2010-et hol 2012-et írnak, közben csak annyi lényegi különbség volt a játékok között amit leírtam
2013. júl. 13. 22:30
 8/8 petifsdfsdfs válasza:
ps 3 eggyértelmű többiek leírták miben jobb annyi a hátrány, hogy az fps e néha ugrál míg a xbox nak fix 30 de nem veszed észre a ps en
2013. aug. 15. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!