Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Xbox 360 E valami infó róla?

Xbox 360 E valami infó róla?

Figyelt kérdés
Az új Xbox 360 E-ről lenne szó, amit az E3-on jelentettek be. Valaki valami konkrét infót róla? Mit fog tudni, mi lesz a gépház alatt, stb...

2013. jún. 25. 19:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Annyit tudni hogy sokkal csendesebb lesz mint a Slim-ek és még jobb lesz a hűtés.

[link]

2013. jún. 25. 21:49
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi végig olvastam a cikkek.

Még az érdekelne, hogy fel is turbózták a tudását, vagy csak a külső más, és belül kapok egy Slim-et.

2013. jún. 25. 23:05
 3/6 anonim válasza:

Ugyan az lesz a két konzol csak más gépházzal és hűtéssel

értsd: Nem fogja jobb grafikán eltolni a játékokat dettó ugyanaz mint a slim más gépházzal ez csak egy kis pénzhajhászása a microsoftnak

2013. jún. 27. 14:14
 4/6 A kérdező kommentje:
Remek kösz a választ. Bár nem tudom ti hogy vagytok vele, nekem ez az új jobban tetszik mint a Slim.
2013. jún. 27. 14:36
 5/6 A kérdező kommentje:
Esetleg azt nem tudja valaki, hogy forgalmazzák-e majd az új modellt Magyarországon?
2013. jún. 27. 15:58
 6/6 anonim ***** válasza:
A Konzolok Szervize oldalán mintha előrendelhető lett volna.
2013. jún. 28. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!