Nfs carbonban hogy lehet elnyerni a bmw m3 GTR-t? Tudom nem egy mai játék, de az nfs uj részei nem nyujtanak ellora élvezetet mint ez.
Figyelt kérdés
a cariert vagy 4-szer végigvittem és mégsem nyertem el az m3-mat, videbe meg láttam hogy mindenki azzal csapassa. xbox360 :)2013. júl. 12. 15:03
1/4 xperialaci válasza:
Pókeren. talán. esetleg. lehetős. nem biztos. de akkor is talán. de igen tudom! vagy mégsem. ????????? HONNAN TUDJUK VAZZE! DE ASSZEM HOGY KI KELL VINNI A JÁTÉKOT 100 %-ig persze a kihívásokat is és akkor tanál. esetleg. meglehet. de nemmmmm bbbiiiizzzztttttooooosssssss!!!!!!!!!!
2/4 anonim válasza:
Szóval:
1. Minden Career versenyt ownolni kell.
2. 33 kocsit kell unlockolni.
3. 200 ezer dollárnyi kárt kell okozni egy rendőr üldözésben ÉS elmenekülni
4. El kell érni az 5-ös körözési szintet.
Így ;)
3/4 A kérdező kommentje:
Utána azt lehet tuningolni? :)
2013. júl. 27. 00:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!