Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az APU-k milyen játék élményt...

Az APU-k milyen játék élményt nyújtanak?

Figyelt kérdés
Alaplapot, RAM-ot és CPU-t újítanék de majd vga-t is de az még nagyon mesze van. Hallottam hogy az APU-k elvileg nem nyújtanak rossz teljesítményt. AMD Phenom II A6 X4 3650 erre az apura gondoltam. Ha majd tudok venni vga-t akkor lehet majd ezzel játszani akár nagyfelbontásba is? (hd 6850-re gondoltam)
2011. nov. 17. 13:57
 1/8 Panda Péter ***** válasza:
a 3650-ben elég vérszegény még az IGP, próbálj meg 3850-et szerezni.
2011. nov. 17. 14:00
 2/8 anonim ***** válasza:

A Phenom II és az A6 az két különböző processzor.

Tessék, játékteszt:

[link]

2011. nov. 17. 14:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Amúgy nem látom értelmét annak, hogy A6-ost/A8-ast vegyél, ha egyszer a grafikus részt úgysem akarod használni, akkor inkább vegyél egy Phenomot.
2011. nov. 17. 14:04
 4/8 A kérdező kommentje:
de akarom majd csak most nincs rá keret...és valószínűleg nem mostanában lesz
2011. nov. 17. 14:07
 5/8 Panda Péter ***** válasza:

ebben egyetértek.

ha mindenképpen APU-t akarsz, akkor várj pár hetet/hónapot, mert mindjárt itt az FM2 és a trinity.

2011. nov. 17. 14:07
 6/8 A kérdező kommentje:

rendben

de amúgy nem értem miért lenne olyan nagyon gyenge a cucc

[link]

2011. nov. 17. 14:09
 7/8 A kérdező kommentje:
de most inkább az lenne a lényeg hogy ha majd tudok bele vga-t venni akkor nem fog probléma adódni abból hogy a cpu-ba is van vga és külön is lenne?
2011. nov. 17. 14:10
 8/8 Panda Péter ***** válasza:
nem az a fő gond vele, hogy gyenge, hanem az, hogy abba a foglalatba már nem fog jönni újabb proci.
2011. nov. 17. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!