Igaz, hogy nem csak az új játékok lehetnek jók?
2013. júl. 12. 11:17
1/7 XenoMorph válasza:
Ha engem kérdezel szerintem a régi játékoknak sokkal jobb hangulata volt, lehetett élvezni amit játszol a mai játékokkal ellentétben ahol már csak a grafika számít(tisztelet a kivételnek).
4/7 A kérdező kommentje:
Hát első, teljes mértékben egyetértek veled,mert a mostani játékok azok hát csak annyiból állnak: Grafika,modern,lézer,robbanás,fejlesztés. A régebbieknek szerintem is jobbak a hangulatuk. 2. válaszoló, 3. válaszoló akkor ugyanúgy vagyunk mind hárman. Vannak végre akik valamiben egyetértenek velem végre :) (15F) Megy a zöld kéz :D
2013. júl. 12. 17:36
5/7 A kérdező kommentje:
Úgyértettem mind a 4-en!! Magamat nem számoltam :D xDD rövideszű vagyok :D
2013. júl. 12. 17:38
6/7 anonim válasza:
jó játékok ma is vannak lásd (Bioshock Infinite, Last of Us, Tomb Raider 2013) amiknél a látvány csak egy extra ráadás, jó a történetük és van hangulatuk
és régen is voltak olyan játékok amiknek unalmas sztorijuk volt és semmi hangulata
ma már inkább kevesebb készül az előbbiből, és több az utóbbiból :/
7/7 anonim válasza:
régen hogyha bementem egy boltba és szétnéztem a játékok között (Prince of Persia, régi Harry Potterek, Battlefield 2, régi Star Wars játékok) akkor a legtöbb játék jónak és ígéretesnek tűnt
ma már azért jobban szemügyre kell venni ezeket mert a szép borító nem biztos hogy olyan jó játékot rejt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!