PlaXyX kérdése:
Black Ops 2 eredeti és nem megy! Mi a baj?
Figyelt kérdés
Megvettem a Black Ops 2-őt és eddig nem voltam Steames ezért azt rakta föl először, aztán maga a játékot és 3 ikont ki dobott az asztalra multi, single, zombi. Amikor rámegyek bármelyikre fölugrik egy Steames kis ablak ezzel a szöveggel "Performing first time setup. Installing (step 1 of 2) " . Ez sokszor bejön de csak pillanatokra és ennyi. A játék meg nem indul. Mi lehet a baj? (gép2013. júl. 8. 14:17
1/5 TigerDemoN válasza:
Mert tölti a fríssitéseket..
2/5 A kérdező kommentje:
Az nekem is leesett, de meddig?? mert volt h pár órácskát hagytam és ugyan úgy semmi...
2013. júl. 19. 22:53
3/5 anonim válasza:
Mert a Steam Buggos f*s. Indícsd újra, vagy telepícsd újra, esetleg a vírusírtód addig kapcsold ki.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat már megy én csesztem el :$
De ha újra rakom a gépet (7ről 8ra) akkor is feltehetem rá? tehát nem fogja a steam ugy venni mintha egy másik gépről inditanám
2014. aug. 15. 17:41
5/5 TigerDemoN válasza:
Majd e-mail címedre kapsz egy kódot és azt beírni ahova kell. De ez csak akkor kell megcsinálni ha az IP cím megváltozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!