Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Eredeti Mass Effect 3-hoz ha...

Eredeti Mass Effect 3-hoz ha tört kiegészítót rakok fel, de offline vagyok, akkor nem tiltanak le?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, kipróbálom, de nem merem online módban, félek h lefülelnek érte. Valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban?

2013. júl. 5. 19:01
 1/6 anonim ***** válasza:
A kiegészitők mehetnek fel, csak crack-el fog elindulni= ilyenkor be se kell jelenetkezned. Amíg nem csalsz addig nincs gáz.
2013. júl. 6. 09:43
 2/6 A kérdező kommentje:
Amíg nem csalok? ezt hogy érted?
2013. júl. 6. 20:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Úgy értem, hogyha csalsz a multiban (pénz/lőszer/újratöltés..) akkor kapsz egy örök bannt.
2013. júl. 6. 22:49
 4/6 A kérdező kommentje:
Tehát tört kiegészítőkért, amik új fegyvereket adnak multiban nem jár ban?
2013. júl. 7. 10:35
 5/6 anonim ***** válasza:

"Tehát tört kiegészítőkért, amik új fegyvereket adnak multiban nem jár ban?"

Ha olyan kiegészítőt raksz fel ami nincs meg akkor crack-elned kell a játékot, mert különben nem tudod majd használni.(Azt a hibaüzenetet kapod, hogy neked nincs meg ez a tartalom, lépj be egy olyan profilba ahol megvan..) Ha crack-eled a játékot akkor pedig nem kell(=nem is tudsz bejelentkezni) szóval addig nem működik a multi amig fent van a tört kieg.

Szóval röviden hiába teszed fel a kieget ami + fegyót ad multiba, mert nem fog menni.

(Csak olyan kiegészítóket tehetsz fel amik a kampányt befolyásolják)

2013. júl. 7. 22:06
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi... Ha gondolod, jelölj be Originen, multizhatnunk: IceTea1953
2013. júl. 8. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!