Miért fagy le a LEGO Harry Potter YEAR 1-4?
Az aszkabani fogoly részban az utolsó pályán amikor meg kell menteni Serioust és el kell olvasztani a falat ott mindig lefagy.
A választ előre is köszönöm.
képzeld nekem is ez volt a problémám és írtam egy e-mailt a PC GURU-nak és ezt írták:
Szia!
Két megoldás is van, bár hogy melyik működik azt nem tudom:
1. A Vezérlőpult, Hardver és Hang szekciójában a Hang-ot nyisd meg, itt a Hangszórókat jelöld ki, Tulajdonságok, Speciális fül, és az Alapértelmezett formátumot CD minőségre (16bit, 44100) állítsd át, majd Okézd le.
Aztán a C:\Users\Felhasználóneved\AppData\Roaming\WB Games\LEGO® Harry Potter™ könyvtárban a pcconfig fájlt nyisd meg Jegyzettömbben és a
DesiredDynamicLightQuality
UseHires
UseHiresPending
után álló értékeket írd át 0-ra (nullára). Majd mentsd el a fájlt. Ha a kérdéses szakaszon túljutottál akár vissza is lehet állítani a fájlt.
2. Elvileg a játékban is túl lehet jutni a fagyáson, ha az ominózus rész előtt, a szökőkútnál F2-vel aktiváljuk a második játékost (mintha coopban játszanál). És Hermione egyedül megy fel a szobrokhoz (ez fontos), no meg az is hogy a jégfal ne legyen a “képben”. A siker esélyét növelheti, ha bal oldalról a jobb oldali szobrot célzod, kvázi vakon (úgy hogy se a jégfal, se a szobor ne látszódjon a képernyőn), és a másikat ugyanígy, csak fordított irányból.
Üdvözlettel,
Tika
Mentőöv – PC Guru
én nekem a második bejött :D
Nekem is az 1. jött be.
THX
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!