A lego harry potter years 1-4 ben a vörösen csillogó tárgyakat hogy lehet szét verni?
Tudod lehet embereket gyüjteni, és ha százfűléfőzetet iszol akkor ki lehet választani, ha megvetted az embert.
Vannak olyan emberek akik tudnak avada kedabrát, meg a vingárdium leviósza helyett ilyen kínzós varázslatuk van, szóval azok az emberek szét tudják robbantani a vingárdium helyett lévő varázslatokkal.
Ha nem gyüjtöttél még ilyen embert akkor asszem a naplós pályán összelehet szedni a fiatal voldemortot. Meg a negyedik rész első pályáján is van egy halálfaló...
Megnézem a játékban, hogy hol lehet összegyűjteni, mert amit az előbb írtam az se biztos, hogy jó. De valami olyasmi dereng, hogy azokban vannak a sötét varázslók szóval... Mindjárt berakom a játékot és megnézem, szerintem még ma megírom a normál választ.
Bocsi, a második rész utólsó pályáján lehet megszerezni az emlék denemet, de ahoz kell lenni egy koboldnak (nem tudom, hogy neked van-e koboldod, de azért leírom, hogy hogyan lehet megszerezni). Az első rész első pályáján, ugye harry, hagrid, meg most nem juteszembe mi annak a koboldnak a neve, na szóval azokon a sineken a széfhez utaztok és amkor véget ér a film ott vagytok. Ott van egy ilyen vas lakattal lezárt láda, azt kinyitod nem tudom mi a neve annak a varázslatnak, de most mindegy. Szóval kinyitod ott van benne a kobold felszeded, és megveszed (55,000). Ezek után mész a második rész utólsó pályájára, eljutsz addig, amikor ott a baziliszkusz (ó, és elfelejtettem leírni, hogy amikor kiválasztod,hogy melyik pályára mész akkor a free playra menj rá, amikor a koboldot akarod megszerezni akkor tökmindegy, de amikor voldemortot, akkor a koboldra)ott van a vízben, akkor ott hátul van egy olyan izé amit ki kell nyitni kulcsal, és miután kinyitottad kijön belőle denem, fölszeded, megveszed, (85,500) azután amikor velevagy szét tudod törni a vörösen csillogó tárgyakat.
Ennek a felét, vagy annál több részét biztos, hogy már tudtad, de azért leírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!