Szerintetek a League of Legends-ből ki a legjobb support?
Sok jó van.Megmondom melyik miért.
Blitzcrack:Troll support.Majdnem minden gameben bannolják de ha teheted válaszd ki és élvezd gamert.
Soraka:Mana,hp restore és az ultija életet ment.
Nami:Ő az akit használok.Jó support de mana igényes.
Thresh:OP support.Elég nehéz ellene küzdeni.
Lulu:Alig használják de a passzívja erős.
Support main vagyok, de a szerintem legjobb support feltétlenül Janna. Az oka mégpedig az hogy a létező ÖSSZES skilljével életben tud tartani téged, emellett a pajzsa hihetetlenül erős late-ben egy Solari meg redemption egyszerűen bámulatos rajta, ha Janna van a csapatodban egy értelmes ADC-vel akkor biztosan nyeritek a meccset, viszont Jannának van egy hátulütője, mivel ő gyenge és lassú a támadása, nem lehetsz vele agresszív, viszont ha közelharcos support az enemy, akkor jól kitudod őt vele onnan szorítani, és Janna olyan support akivel vagy olyan játsszon aki tud is, de olyan ne aki nem. Janna olyan Vagy nagyon jó vagy vele, vagy nagyon rossz, könnyű vele elbaszni egy meccset, de ha ügyes vagy, olyan nagy esély van a nyeréshez. Leona ellen is viheted Jannát, de akkor az ADC-d mögött kell maradnod mindig, mert ha bekapja Leona kardját, a tornádód megállítja őt. Vayne mellé ajánlom Jannát és Caitlyn ellen. Vayne-nek gyakran kell kitörnie a helyéről a killért és sokszor az enemy közelébe kell jutnia, Janna pajzsa erre tökéletes plusz a Monsoon-nal vissza is lökheted őket.
Nami szintén nagyon jó support ügyese kell vele játszanod, rengeteg healt ad a skillje, kimaradhatatlan az Athéné mivel agresszív is picit, és az Ardent Censer is kell hogy igazán erős lehessen a healje, onnantól redemption és AP item hogy még erősebb healje legyen.
Soraka szintén durván jó, ugyanis utolsó itemednek mindenképp a Warmognak kell lennie, építsd AP Tankra mert másodpercenként healelsz akár 500-600-at úgy hogy azonnal 176.00+-os hp regent kapsz ha nem támadsz csak healelsz.
Leonázni sosem Leonázok, de mindig megrettenek ha őt kapom enemynek, nagyon erős, ő hozá nem értek, de mindenképp jó support.
Morgana Shieldje minden AP-t levéd, blitz és thresh hookot simán, sőt, Thresh megszívta nagyon ha egy Morgana jön ellene mert nem morganat rantja magához, hanem a pajzsa rántja thresht hozzánk. Mindenképp kezdj Elveszett fejezettel (Lost chapter) és folytasd redemptionnal, utána csak AP-ra építsd. Ennek oka az hogy az Elveszett fejezet szintenként rengeteg manát tölt vissza ami persze nagyon kell morgananak. Remélem sokat segítettem. Zyra már nem a legjobb supp, ne vidd rankedre, de ügyes vagy vele, akkor ő is nagyon jó, a kertje bámulatos viszont ügyesen kell elhelyezned a virág magokat és az ultiddal nem tudod őket kikelteni, a stunja áthatol az összes minionon, ez is nagy előny.
Lux mindenképp jó support, Athénét megéri megvenni mert AP-t is ad és healel a pajzsod főleg hogy ha az ADC-d nem tudja elvinni a killt, Lux biztosan elfogja, és emellett erős a Pokolása is.
Sona szintén kiváló, ő a pok "istennő" vele nagyon agresszívnak kell lenned, de persze csak okosan. :)
"Zyra már nem a legjobb supp, ne vidd rankedre"
Zyra most az egyik legjobb szerintem.75%-ban nyerek vele rankeden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!