Horde1999 kérdése:
Szerintetek a League of Legends-ből ki a legjobb support?
Figyelt kérdés
2013. júl. 2. 07:39
3/17 anonim válasza:
Nekem Nami a kedvencem, de nem rossz Thresh, Taric és Alistar se.
4/17 anonim válasza:
legjobb? ki ellen, mi mellé? nem mind egy. Blitz ellen leona, ali. Leona ellen ali. ali ellen ali :D
5/17 Blackunnamed válasza:
Ez a csapatösszeálitástól is függ (pl. több szerepet is betölthet 1 support: Support&Tank...).De ugy általában Tresh, Nami, Sona(kezdőknek Soraka)
6/17 Mykola válasza:
Tudom ajánlani Taric-ot aki szinte mindenkihez jó.
Olyan univerzális support.
Q - gyógyítás. Neked és a kire használod.
W - armor a körülötted lévőknek, aktiválva sebzés.
E - stun! Mindíg jó ha van egy STUN!
R - elég nagy sebzés + ap és ad a körülötted lévőknek.
Ha van olyan akivel együtt játszol ad carry + supportot, akkor a legjobb ha megbeszélitek.
De Taric-ot úgy ajánlom, hogy bárki mellé hasznos és nem is nehéz.
8/17 anonim válasza:
Elég nehéz megmondani.Attól függ,hogy ki ellen vagy.Ajánlom a lolking-t mert ott a karakter segítségeknél le van írva,hogy egyes karakterek counterelik-e vagy sem.
9/17 anonim válasza:
én orianna supportot viszek ha suppnak megyek nagy ritkán. ő a legjobb szerintem. de pl soraka és sona is jó. nami se rossz.
amit rühellek az leona és taric :)
10/17 anonim válasza:
Ha pure support, akkor a fentiek. Ha szeretnél egy csúnya poke-losat magad mellé morgana, lux, nida. Mikor blitz free mindig morganával megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!