Irnátok pls battlefield 3 classok szerinti legjobb fegyo összeállitásokat? Assault/engineer/recon/support
TDM-re szerintem a legjobb fegyver az assaultnak az AEK-971 foregippel , laserrel és kobrával.
engineernek scral-h foregip , laser , kobra
reconnak : sv-98 laser ,7x scope és straight pull bolt.
supportnak: MG36 laserrel , foregippel és valamien reflex
Pistolbol: rex , magnum vagy m9... a célzásodtól függ.
Én főként recon vagyok, szóval ahhoz biztosat tudok mondani.
Legjobb fegyver az m98b (ha jól emlékszem 148.000 recon pont) Amit ráraksz az csak tőled függ. Ahogy én csinálom: 12x scope, straight pull bolt, kis mapokra silencer, mivel ha nem raksz rá, kis mapokon egyből látnak minimapon és pofánszednek :D Nagy mapokon leveheted a silencert (golyó esése miatt) és inkább a straight pull bolt helyett csapj fel egy bipodot. Lézert, tactical lightot semmiképp ne használj mert könnyen észrevesznek. Pisztolynak a Magnumot ajánlom, kiegészítőnek ha prémiumos vagy szerezd meg mindenképp az Xbow Scopedet, azon belül is a balanced boltosat :) A Spawn Beacon nagyon jól jön ha valahol beakarsz campelni. A MAV-ot akkor használom ha nem találom az ellenfelet. Azzal könnyen meglátom őket :)
Más Classokra a tapasztalatom hogy az UMP45 nagyon adja, az MK5-öt elég nehéz megszerezni, de ha megvan az is egy nagyon jó fegyó. (premium editionnal) Ha nincs premium editionod akkor UMP :) Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!