Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy szoktatok játszani a...

Hogy szoktatok játszani a Sims 2 -vel?

Figyelt kérdés

Úgy értem kódokkal, anélkül, milyen családot szoktatok csinálni, milyen háttértörténettel.

És most mit csinálsz benne?

2009. okt. 13. 15:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
én gyilkolászok bene csinálok 1 medencét beküldöm és a lépcsőt leveszem
2009. okt. 18. 16:12
 12/15 anonim ***** válasza:

én a szobalányaimat szoktam elcsábítani, és ha már elegem van, akkor kiveszem az ajtót pl a fürdőből és ott hal meg, így váltogatom őket.

Volt, hogy nem volt pénzem, éhezett a család, rendeltem pizzát, de nem tudtam fizetni, ezért elvittek valami tárgyat, pici babám volt, ő nem tudott pizzát enni, érte eljött a gyámügy.

2009. okt. 18. 16:58
 13/15 anonim ***** válasza:
Én mindig kódokkal játszom,főleg a pénzzeskódot használom a legtöbbet,mert egyszer kipróbáltam kód nélkül,és be se tudnám rendezni a fél lakásomat sem!A legolcsóbb tárgyat vettem mindenből és nem lett elég...Amúgy én egy nővel kezdem,aztán keresek magamnak fiút,vagy később csinálok neki,de ha megvan a gyűrű és az esküvő,akkor utána jöhet a gyerek,aki persze stréber,meg minden baja van,és utána meg is unom!Irigylem ez miatt anyukámat,ő is játszott régebben,egyész évben EGY családdal -amíg én vagy tízzel- és kódok nélkül a munka legfelső fokára jutott,anya apa 4 vagy 5 gyerek,már unokák is,nagymama,nagyon irigyeltem akkor.nekem sose sikerül ilyen hosszú ideig elvinni a családomat!:P
2009. okt. 18. 22:59
 14/15 anonim ***** válasza:

Én mostanában csináltam egy új szomszédságot,ahol már csak kódok nélkül játszom.Meguntam,hogy mindnek megvolt mindene,mindenki a barátja egyből,öregedni meg nem öregszik.Most úgy játszom,hogy leraktam Chester Koczkát,és behoztam a játékba vele egy csomó csajt meg pasit akik a játékban alapból járkálnak.Izgalmas megtudni róluk,hogy kicsodák.Nézem azt,hogy ki kivel flörtöl intenzíven,csak olyannal hozom össze aki nagyon bejön Neki,valamint próbálom elérni velük az életcéljaikat amikor platina lesz örökre a mutatójuk.Az egyik pasim 6 gyereket akar kiházasítani,de nincs asszonykája,hát keresek Neki csajokat,akik szülnek Neki,de nem vesz el egyet sem,mert nem ők illenek hozzá igazán.Majd ha jön az igazi akkor azt elveszi.

A baj az,hogy iszonyú sok időt igényel a játék....:(((

2009. okt. 20. 17:22
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, érdekes látni h mennyien sokféleképpen szerettek játszani.
2009. okt. 20. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!