Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy szoktatok játszani a...

Hogy szoktatok játszani a Sims 2 -vel?

Figyelt kérdés

Úgy értem kódokkal, anélkül, milyen családot szoktatok csinálni, milyen háttértörténettel.

És most mit csinálsz benne?

2009. okt. 13. 15:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

én régebben sims 1-et

játszottam

a sims 2-öt csak egyszer próbáltam ki mert nagyon szaggatott

a gépemen

általába egyedülálló pasit készítek és utólag keresek

neki valamilyen csajt

legutóbb politikusi állást választottam

persze kódok nélkül

2009. okt. 13. 19:47
 2/15 anonim ***** válasza:

19:47

de már nem játszok vele mert

meguntam nekem azt tetszett benne hogy olyan dolgokat

is megvehetsz amit a való életben nem tudnál ^^

2009. okt. 13. 19:48
 3/15 anonim ***** válasza:
Nem kódoztam csak építkezésnél hogy minél jobb házat dobjak össze. Ja igen, építeni szeretek a legjobban. Amúgy meg csak pasikkal játszok, úgyhogy egyik szomszédságom tele van meleg pasikkal... mindig fogadnak örökbe gyereket, vagy ufó rabolja el őket és úgy szaporodnak, cukik xD Mostanság nem játszok csak ruhákat gyártok a simjeimnek.
2009. okt. 13. 20:20
 4/15 anonim ***** válasza:
71%
"Atombunkert" építek benne.XDD Abból áll, hogy telek helyére egy hatalmas gödör, azt lecsempézni+padló meg minden, középre pedig egy WC. XD
2009. okt. 14. 15:50
 5/15 A kérdező kommentje:

Én imádok játszani, ha csak rövidebb ideig, akkor mindenféle kóddal játszok, h gyorsabb legyen, ha sok időm van csak az építkezésnél.

Ált. 3 fős családot csinálok, ahol jön a kistesó, stb... az összes kieg. rajta van ezért, a tini, egyetemre megy.

Én az a "újracsinálokegycsaládotmertarégitmeguntam" típus vagyokxDxDxD

2009. okt. 15. 16:44
 6/15 anonim válasza:
34%
SIMS 2 MÁR LEJÁRT, A 3 A LEGJOBB!
2009. okt. 17. 11:49
 7/15 anonim ***** válasza:
53%

Én az a "újracsinálokegycsaládotmertarégitmeguntam" típus vagyokxDxDxD

Én is ez vagyok. Nekem is megvolt az összes kieg, én áltban egy párt csinálok, jönnek a gyerkőcök, haladnak egyetemre, közben szép kertet rendezgetek, nyaralni járnak, leégnek, kalózkodnak...

A 3-at is kipróbáltam már, abban csak az tetszik, hogy jó rucik vannak benne... de az nem nagyon jött be. Nincs még kieg-e. Vagy lehet, hogy már van.

2009. okt. 17. 13:02
 8/15 A kérdező kommentje:

Örülök h te is az a típus vagy.

Nekem is megvolt a harmadik rész, az számomra túl lassú volt meg minden , életszerűbb, de lassabb lefolyású.

2009. okt. 17. 13:05
 9/15 anonim ***** válasza:
34%

volt olyan hogy egy embert bezártam

egy ajtó nélküli helységbe egy

tűzhely mellé valami éghető tárgyat tettem

és néztem ahogy megég :D

2009. okt. 17. 13:10
 10/15 anonim válasza:
43%

én a medencébe beküldtem azokat a személyeket akiket meguntam,kivettem a lépcsőt(h ne tudjanak kijönni)és vártam míg meghalnak.miután meghaltak,és egy ember maradt,tudtam új embereket csinálni. xDxDxDxDxD

jahhhj..azt bírtam mikor egyik csávómat elvitték az ufók,jól megb***ták,aztán visszahozták nekem a csáveszt terhesen xDxDxD

2009. okt. 17. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!