Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims 3-at bekapcsolom, játszok...

Sims 3-at bekapcsolom, játszok fél órát, aztán kikapcsol az egész gép! De régebben még bírtam sokáig normálisan játszani! Miért van ez? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2011. júl. 27. 16:28
 1/10 anonim ***** válasza:

"De régebben még bírtam sokáig normálisan játszani! Miért van ez? Mit csináljak?"...szerintem öregedsz, menj ki inkább a szabadba.

Amúgy nézd meg egy programmal a processzor hőmérsékletét, lehet túlmelegszik a géped, és azért kapcsol le.

2011. júl. 27. 17:09
 2/10 anonim ***** válasza:

↑az

Vagy beszart tápegységed.

2011. júl. 27. 19:05
 3/10 A kérdező kommentje:
fogalmam sincs hogy milyen program kell hozzá, de szerintem ez lehet a probléma,mert nagyon meleg a tasztatúra olyankor (laptop)!
2011. júl. 28. 15:09
 4/10 anonim ***** válasza:

Program hozzá:

[link]

Többnyire a processzor szokott túlmelegedni nekem, de lehet a vidikari is nálad.

Nekem játéknál 70-75fok körülre megy fel, akkor már romlik a teljesítményem...még 80 fok körül mennie kell a gépnek, 90-100fok között már tuti levágja.

HWMonitorral megnézed, ha nagyon magas akkor ráfér a laptopra egy takarítás, esetleg szét is kaphatod, mert a ventillátorban is előszeretettel telepszik meg a porcica. És biztosítsd a laptopnak a megfelelő szellőzést.

Nemtudom milyen laptopod van, nekem pl proci alapjáraton 45-50 fokon megy.

Ha más dolgoknál nem csinál ilyet a gép, vagy alapjáraton, akkor elvileg hardveres bajának nem kellene lennie, viszont ha nem a melegedés okozza, akkor az sem kizárható.

Na de majd írj hogy mi a helyzet.

2011. júl. 28. 16:06
 5/10 A kérdező kommentje:
nem birom letölteni...
2011. júl. 30. 14:26
 6/10 anonim ***** válasza:
Az biztos hogy nem "bírod" letölteni...
2011. júl. 30. 15:35
 7/10 A kérdező kommentje:
nyomott vagyok mi csináljak, nem tom hol kell ...
2011. júl. 30. 18:50
 8/10 anonim ***** válasza:
2011. júl. 30. 20:07
 9/10 A kérdező kommentje:
letöltöttem köszi, asszem elég rossz a helyzet, pontosan nemtudom mit kellene leírnom, de mindenhol azt írja körülbelül, hogy 85-93Cfok....
2011. júl. 30. 20:51
 10/10 anonim ***** válasza:

Hát az a 93fok egy laptopon rengeteg.

Első körben ideje egy nagytakarításnak.

Először is megnézni megy e egyáltalán a ventillátor, ha nem akkor szervíz.

Ha megy, akkor vagy tüdőből, vagy sűrített levegővel a ventillátorból kifújni a port, meg a hűtőbordák közül is.

Már elvileg ezzel egy jó 10-15fokot csökkennie kell minimum.

Esetleg lekapni a gép alját, és kiszedni belőle kompletten a ventillátort, és belülről is megtisztítani a hűtőbordákat, mert ahogy fújja rá a levegőt ott szokott lerakódni porcica.

És kitakarítani magát a ventillátor házat is, mert abban is összegyűlhet minden szösz.

És utána pedig úgy használni a gépet, hogy vagy az egészet, vagy legalább a hátulját alátámasztani (kupakok, én pl tolltartót teszek a hátulja alá)...ezzel elősegíted a szellőzést alulról, és nem melegíti át az asztalt, illetve hátulról/oldalról szabadon áramolhasson kifelé a levegő a gépből.

Remélhetőleg ennyi az össz probléma. Ezeket csináld meg és írj hogy mennyit hűlt a gép.

2011. júl. 30. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!