Metin2.hu ban melyik a legjobb pvp karakter? /lent/
Figyelt kérdés
ami verhetetlen,hogyan kell építeni és lehet e vele fejlődniis2013. jún. 22. 23:03
1/5 anonim válasza:
Nincs olyan hogy verhetetlen ...
Bár egy olyan alsóbb kategóriás gyér mainstream játékban kitudja . Ha eleget fizetsz a prémiumért úgy is erős leszel . Ha nem fizetsz akkor meg sz*psz .. P2W szánalmas húzás itt is és más játékokban is .
2/5 xKakashix válasza:
Én Mesteren játszottam sokat nekem a tőrninja jött be a legjobban.
Pontozás: ÜGY:VIT 2:1 arányban
Skillek: 1.Lesi 2.Villám 3.Forgatag 4.Méregfelhő 5.Álca
Én méregfelhővel kezdtem mert az területi sebzés és mobok ellen eleinte jó, de ha olyan pvp szeróra mész ahol gyorsan fejlődsz akkor lesivel kezd. :)
És teli ÜGY után VIT:ERŐ 2:1
Remélem tudtam segíteni.
3/5 anonim válasza:
Én úgy tudom legtöbben a Feketemágia surát tartják a legjobbnak és,int-vit 2-1 arányt ajálom!A képeségekröl nem tudok sokat de ajálom a láng lelkét tedd be legerösebb támadásodnak majd,sötét védelem,láng csapás,sötét kő,szellem csapás,sötét támadás!Pvpbe jó de pvm-be siralmas metin törésbe meg annál is rosszabb!
4/5 xKakashix válasza:
Egyébként gyógy sámival, ha jól pontozol és tudod is használni, odaverhetsz mindenkit, haverom azzal tolta. :)
5/5 xKakashix válasza:
Persze fullos cuccokkal meg minden, de az mellékes :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!