Guild wars 2-ben melyik karakter a legjobb kezdőknek?
Figyelt kérdés
Szerdán elkezdtem guild wars 2-zni de sajnos nem megfelelő az angoltudásom a játékhoz, sok mindent nem értek, amit nem találtam meg magyar oldalakon sem.. tehát első sorban egy biztos segítséget szeretnék kérni, aki tájékozott a játékban, és aki segítene megválaszolni pár kérdést..
ha lenne valaki ilyen rendes, akkor az írjon privátot.. köszi:)
2013. febr. 16. 13:42
1/11 anonim válasza:
Háát , helyedben átgondoltam volna , sajnos azt a játékot nagyon hamar meg lehet unni maximális szinten.
Amúgy ajánlom a Mesmer-t. Ha ügyes vagy vele nagyon jó solo-s.
2/11 A kérdező kommentje:
Hát még a játék megvétele előtt nagyon sokan ajánlották hogy segítenek, de szépen lassan eltünögettek... és ez a baj hogy nem vagyok ügyes:D nem tudom melyik karinak mi kell, nem vágom a craftingolást, nem tudom melyik kari milyen fegyókkal tudna jól fejlődni.. a szívekhez és a personal storymhoz képestt le vagyok maradva, gondolom mert nem csinálom ezt a craftingot.. :S
2013. febr. 16. 14:17
3/11 anonim válasza:
szerintem a staff-os mesmer nagyon konnyu pve-ben, foleg ha condition dmg-re gyursz
melyik szeron vagy? a Whiteside Ridge-n volt a legtobb magyar anno
4/11 anonim válasza:
a crafting szinte lenyegtelen, csak nemi plusz xp
5/11 A kérdező kommentje:
Piquen Square a szerver neve.. igazából thieffel kezdtem de túl bonyolultnak találtam, aztán egyik ismerősöm ajánlotta a necromancert de aztán nem igazán segített benne, és nagyon nehzen fejlődök vele:S de bármelyik karival szívesen játszanék ha kapnék benne egy biztos segítséget :/
2013. febr. 16. 14:23
6/11 anonim válasza:
hat nemtom... jatszottal meg mas mmo-val? mert a GW2 pve resze, folag a levelezes nagyon konnyu, kaszttol fuggeltlenul
7/11 A kérdező kommentje:
eddig loloztam, meg wowoztam ami hasonló stílusú
2013. febr. 16. 14:46
8/11 anonim válasza:
Hát igen , azért a WoW pve része messze felülmulja a GW-t , mivel nincs gw2ben endgame.
9/11 A kérdező kommentje:
lehet, de most megtetszett a gw2, tetszik hogy nincs egyszerre 40 spellem.. tetszik az egész játékmenet.. csak hát nem megy még a játék:S
2013. febr. 16. 14:51
10/11 anonim válasza:
Bele kell tanulni , amúgy nagyon easy az egész.
Írd a kérdéseid privátban , válaszolokrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!