Melyik szerintetek a legjobb ranged AP karakter a LOL-ban?
Figyelt kérdés
Ziggs-el és Lux-al játszottam régebben sokat, most Nidával, akit imádok de kipróbálnék valami mást is. Katarina milyen?2013. márc. 4. 23:42
1/14 anonim válasza:
Captain Teeemo , egyik legjobb AP carry , epic szopatós és az összes AD-st countereli.
2/14 anonim válasza:
Cassiopeia, Morgana, Brand, Annie, LeBlanc, Karthus, Malhazar, Syndra, Xerath, Zyra.
Válogass :) Mindet tudom ajánlani, de leginkább LeBlanc, Cassiopeia, Morgana, Zyra és Syndra-t.
3/14 A kérdező kommentje:
wow szép kis lista:)
2013. márc. 5. 01:57
4/14 anonim válasza:
Csak AP casterekkel játszok, Fizz-et leszámítva, aki melee AP, így mindet próbáltam már :)
5/14 AccountManagerkovács válasza:
Szerintem Lux és Morgana
6/14 anonim válasza:
Szerintem Viktor
Katarina meelee ap és hozzá eléggé tapasztaltnak kell lenni
7/14 anonim válasza:
Orianna a kedvencem, szerintem ha jól használod simán lehet vele fightokat hozni , adcket menteni stb.
8/14 anonim válasza:
nemtom ki a legjobb de Katarina elég jó én az első meccsemen legendary voltam vele
9/14 anonim válasza:
Teemo , piros 70 speedes nyíllal 3 ellenfelet bír egyszerre dotolni , + 500 ap felett 250dmg/lövés és 2.0felett lő az 500as dps , sőt ha 3 embert dotolok vele egyszerre az 1500 , tegnap 3v5ben elpentáztam .
10/14 A kérdező kommentje:
Fiddlével kísérletezgetek most, de ja, a Teemo is elég bika ha tud vele az ember játszani:)
2013. márc. 25. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!