Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik lehet ez a két rpg...

Melyik lehet ez a két rpg (xbox360-n játszottam demoval, de lehet hogy van más platformon is)?

Figyelt kérdés

Az egyikbe egy barlangba kellett menni és törpékkel kellett beszélni, illetve nekik segíteni. Volt a demoba egy kisebb bossfight is illetve ami még megmaradt bennem, hogy egy törpe kinyitott nekem a barlangba egy átjárót, azt hiszem csinálni kellett valami küldetést, amíg átfúrta az alagutat vagy valami hasonló.

A másik az nem kifejezett demo volt, hanem azt hiszem 30 percet(vagy 60?) lehetett játszani vele. Emlékszem egy városra ahol belehetett menni egy kocsmába(igényesebb fajta) és ott lehetett küldetéseket kapni. Lehetett disznókat meg tyúkokat ölni. Az egyik küldetés miatt átmentem egy erdőn ahol közbe voltak farkasok, meg egy részen valami goblinok, illetve a végén egy barlang ahová a küldetés szólt. Át kellett verekedni magam a barlangon, majd a végén kimenni egy kis magasban lévő részre, ott is küzdeni egy kettőt és vissza a kocsmába. Azt hiszem kaptam valami fegyvert is itt és kicsit olyan volt a barlangból kijutva, mintha valami tábort vertek volna(ágyak, tűz, stb.)

2013. jún. 16. 11:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Az első játék leírása engem emlékeztet a "Dragon Age: Origins – Awakening" kiegészítőre.
2013. jún. 16. 11:42
 2/2 A kérdező kommentje:

Ahogy nézem ez lesz az! :)

A másikon azon filózok, hogy lehet hogy a Divinity II-ből valamelyik, de egyelőre nem találom azt a küldetést.

2013. jún. 16. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!